Je hond uitlaten; het is een dagelijkse bezigheid. Vaak gaat men ’s avonds een lekker stuk wandelen. Zorg er daarom voor dat je vooral in de donkere maanden goed gezien wordt!

Dan is het namelijk van groot belang dat jij én je hond goed zichtbaar zijn in het verkeer. Vooral als jullie de weg oversteken, op een fietspad lopen of door een onverlichte straat wandelen. Pets Place heeft een ruim assortiment aan veiligheidsartikelen; van lampjes tot halsbanden. Hiermee worden jij én je hond ook op de donkere dagen niet over het hoofd gezien.

Veiligheidsvesten

Reflecterend en veilig
Met een veiligheidsvest kun je veilig met je hond op pad in het donker. Het heeft een goede pasvorm en is gemakkelijk aan te trekken door middel van klittenband. Doordat het vest bijna niets weegt heeft je hond er geen last van tijdens het wandelen.

Led halsbanden

Met deze halsband zorg je ervoor dat jouw hond zichtbaar en veilig over straat kan in het donker. De heldere LED verlichting is al vanaf 500 meter zichtbaar. De LED halsband is verkrijgbaar in verschillende kleuren, handig als je meerdere honden wilt herkennen in het donker!

Veiligheidslampjes

Veiligheidslampjes zorgen voor extra veiligheid wanneer je jouw hond uitlaat in de late uurtjes. Je kan deze lampjes gemakkelijk aan de halsband van jouw huisdier hangen, waardoor hij beter zichtbaar is. Let er wel op dat je hond vanaf de achterkant waarschijnlijk minder goed zichtbaar is. Dit komt omdat zo’n lampje voor de borst van je viervoeter hangt.

Reflecterende veiligheidsartikelen

Er zijn drie verschillende type artikelen verkrijgbaar welke allemaal reflecterend zijn; een halsband, harnas en looplijn. Deze producten zijn prima met elkaar te combineren en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Lees hieronder meer over deze producten.

Deze veiligheidshalsbanden hebben een reflecterende werking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten; voor iedere hond een passende halsband. Met deze reflecterende halsbanden is je hond in de donkere periodes beter zichtbaar, wel zo veilig!

BEKIJK ONZE HALSBANDEN

Deze basis looplijn is goed te combineren met het harnas of de halsband van dezelfde lijn. De lengte van deze looplijn is 120 centimeter. Deze looplijn is uitgerust met reflecterende stiksels waardoor je hond tijdens de donkere periodes goed zichtbaar is.

BEKIJK ONZE LOOPLIJNEN

Dit nylon reflecterende harnas van Adori zorgt ervoor dat je hond goed zichtbaar is tijdens de winterse dagen. Dit komt door de reflecterende stiksels die op het harnas zijn aangebracht. Het Adori reflecterende harnas is in verschillende maten in te stellen waardoor het harnas eenvoudig is in gebruik en comfortabel zit bij je hond.

BEKIJK ONZE HARNASSEN
null

Zorg dat je zelf ook opvalt in het donker!

We kunnen onze honden natuurlijk omtoveren tot echte discohonden, maar het is ook wel zo veilig om zelf op te vallen. Dat en nog veel meer tips om veilig in het donker over straat te gaan lees je in dit artikel.