Je hond uitlaten; een dagelijkse bezigheid. Vaak laat je je hond ’s avonds ook nog eventjes uit, of loop je een lekker lang stuk na het avondeten. Zorg ervoor dat je gezien wordt!

Tijdens de donkere periodes van het jaar is het van groot belang dat jij én je hond goed zichtbaar zijn in het verkeer. Vooral als jullie de weg oversteken, op een fietspad lopen of door een onverlichte straat wandelen. Pets Place heeft een ruim assortiment aan veiligheidsartikelen; van lampjes tot halsbanden, zodat je hond ook op de donkere dagen van het jaar niet over het hoofd gezien wordt.

Rosewood Hondenjas reflecterend

Droog blijven en opvallen in het donker
Deze jas zorgt ervoor dat je hond in het donker goed opvalt. Op de rug zit een reflecterend vak waardoor je hond goed opvalt voor langsrijdend verkeer. Rondom het reflecterende vak is ook nog een hele rand met verlichting aangebracht waarmee je hond ook de weg verlicht. De jas heeft een voering en kraag van warm fleece die ook uitneembaar is zodat die gewassen kan worden.

Adori Veiligheidsvest

Reflecterend, uitwasbaar en veilig
Met het Adori veiligheidsvest kun je veilig met je hond op pad in het donker. Zowel de grijze bies als ook het pootjesmotief zijn reflecterend. Het heeft een goede pasvorm en is gemakkelijk aan te trekken door middel van klittenband. Lichtgewicht, je hond heeft er dus geen last van tijdens het wandelen. Daarnaast is het veiligheidsvest uitwasbaar tot 30 graden en verkrijgbaar in verschillende maten. Wasbaar tot 30 graden.

Flamingo Led Halsband

Met deze halsband zorg je dat je hond zichtbaar en veilig is in het donker. De heldere LED verlichting is al vanaf 500 meter zichtbaar. De LED halsband is verkrijgbaar in verschillende kleuren, handig als je meerdere honden wilt herkennen in het donker!

Max&Molly veiligheidslampje

Het hondenveiligheidslampje van Max&Molly zorgt voor extra veiligheid wanneer je jouw hond uitlaat in de late uurtjes. Het lampje is waterafstotend en voorzien van 3 lichtstanden, is binnen 45 minuten opgeladen en brandt 4 uur lang.

Adori Reflecterende Veiligheidsartikelen

Het merk Adori staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Zo zijn er drie verschillende artikelen verkrijgbaar welke allemaal reflecterend zijn; een halsband, harnas en looplijn. Deze producten zijn prima met elkaar te combineren en verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel en zwart.

Halsband

Deze klikhalsband heeft een veiligheidssluiting en is verkrijgbaar in verschillende maten; voor iedere hond een passende halsband. De halsband is uitgerust met reflecterende stiksels waardoor je hond tijdens de donkere periodes goed zichtbaar is.

BEKIJK ONZE HALSBANDEN

Looplijn

Deze basis looplijn is goed te combineren met het harnas of de halsband van dezelfde lijn. De lengte van deze looplijn is 120 centimeter. Deze looplijn is uitgerust met reflecterende stiksels waardoor je hond tijdens de donkere periodes goed zichtbaar is.

BEKIJK ONZE LOOPLIJNEN

Harnas

Dit nylon reflecterende harnas van Adori zorgt ervoor dat je hond goed zichtbaar is tijdens de winterse dagen. Dit komt door de reflecterende stiksels die op het harnas zijn aangebracht. Het Adori reflecterende harnas is in verschillende maten in te stellen waardoor het harnas eenvoudig is in gebruik en comfortabel zit bij je hond.

BEKIJK ONZE HARNASSEN