kippen

Kippen houden en verzorgen

Lees hier alles over de verzorging van kippen als huisdier!


omslag advies

Stappenplan totaalaanpak van bloedluis bij kippen en vogels

De angst van iedere kippen- en vogelliefhebber is een bloedluis uitbraak. Een goede aanpak van bloedluizen daarom is erg belangrijk.


Schapen en lammeren in de wie

Het houden van schapen

Lees in dit artikel alles over schapen en lammeren; welke voeding hebben ze nodig, de geboorte van lammeren en welke omgeving voor hen geschikt is.


Eieren met kuikens

Waar moet je aan denken bij het houden van kuikens?

Waar moet je aan denken bij het houden van kuikens? Informatie over de broedperiode, de juiste temperatuur en het wennen aan het eten van voer lees je in dit artikel.


Kippenvoer en ander eten voor de kippen

Voor een gezonde kip met een stevig verenpak en smaakvolle eieren is een dagelijkse hoeveelheid goed kippenvoer erg belangrijk. Lees in dit artikel meer over kippenvoer.


Het voeren van kippen

Lees dit artikel over de juiste voerkeuze en wat je naast het dagelijkse kippenvoer kan geven.


Buitenverblijf

Buitenverblijf in de winter

Veel dieren zoals konijnen, paarden, kippen en schapen kunnen prima de hele winter door buiten zijn. In dit artikel geven we je tips waar je op moet letten!


Controleren en onderhouden van Gallagher afrastering

Uit ervaring is gebleken dat een goed geïnstalleerde Gallagher afrastering tot wel 30 jaren kan staan. Hoe? Door regelmatige controle en onderhoud.


Garvo Fabriek kippenvoer

Garvo: laat uw (kippen)hart sneller kloppen!

Gezonde kippen zijn de mooiste kippen. Bent u op zoek naar passend kippenvoer? Dan heeft Garvo wat u zoekt. Lees er in dit artikel meer over!