Wist je dat er in Nijverdal (Rijssensestraat 59, 7442 MR) een beestachtige feestweek aan zit te komen? Bij Pets Place Nijverdal vieren we dierendag en twee jubileums in één week. Dat vraagt dus om extra lang feest!

Tijdens de feestweek hebben we verschillende activiteiten georganiseerd. Van 3 oktober tot en met 6 oktober maken we er een feestje van! Kom je ook even langs? Huisdieren zijn natuurlijk óók welkom!

null

GRATIS KattenKado

Heb je een kat? Dan heb je geluk! Alle vier de dagen ontvang jij bij besteding van €10,- aan kattenproducten in de winkel het gratis exclusieve KattenKado!

Op deze gezellige Kids & Pet middag verwelkomen we alle kinderen (5-11 jaar). Laat je schminken, speel oud Hollandse spelletjes, maak zelf een hondenspeeltje en doe mee met de winkel speurtocht en kleurwedstrijd. Neem je hond mee! Voor hen staat er een heuse Farm Food ballenbak.

Dierendag! Het is gezellig druk in de winkel vandaag! Kom je ook even langs met je huisdier?

  • De hele dag leuke aanbiedingen waaronder Schesir kattenvoeding!
  • Proeverij van Edgard & Cooper hondenvoeding
  • Proeverij van Farm Food hondenvoeding
  • Gratis gezondheidscheck voor je huisdier [tot 16.00 uur] door dierenkliniek Hellendoorn/Nijverdal
  • Neem je hond mee! Proef liggen in een Snobbs mand en verloting van een Snobbs mand
  • Info over hondengedrag door Tinley gedragstherapeut Isha Joseph
  • Info over kattengedrag door Tinley gedragstherapeut Mary Quarles van Ufford.

Terwijl het baasje door een visagiste wordt opgemaakt en het kapsel gestyled wordt door de kapster, wordt de hond gemasseerd door een honden masseuse van Kyno Zen & Fit en geborsteld door een trimster van trimsalon de Dierbarbier.
Daarna gaan baas en hond samen op de foto door Bert Jansen van Fotovaklab.

De vorige beautymiddag was een succes! Geef je op in de winkel als je er bij wilt zijn. Op de foto’s na, is deze middag geheel gratis!!

Zaterdag 6 oktober zijn wij 25 jaar aangesloten bij Pets Place en bestaan we met de winkel in Nijverdal 15 jaar!

Op zaterdag hebben we voor jou een hapje en drankje klaar staan en mag je met dobbelstenen gooien. Aan de hand van het aantal dat je gooit, wordt je korting bepaald. Zo gooi je dus je eigen korting!

Het feest is niet compleet zonder jou en je huisdier. We zien je graag verschijnen bij Pets Place Nijverdal op een van deze dagen!

Of natuurlijk op alle dagen 😉