Eindelijk, 4 oktober is het weer zover! De dag waar jouw hond, kat of andere huisdiervriendje het hele jaar op zit te wachten. Het gaat natuurlijk om Dierendag: het feestje van elk beestje!! Om alvast in de stemming te komen vind je hier inspiratie en korting op de leukste Dierendag cadeautjes en informatie over onze speciale Dierendagacties. Zien we jou op 29 september en 4 oktober in één van onze winkels?

Bekijk alle aanbiedingen

Voor Dierendag is er nu extra veel korting op de leukste cadeautjes voor je vriendje op pootjes! Bekijk alle Dierendag deals in onze folder.

Gratis dierendag cadeautas

Gratis dierendagpakket!

Op zaterdag 29 september geven wij 25.000 gratis dierendag cadeautassen weg in onze Pets Place winkels! Je krijgt een cadeautas bij een minimale besteding van €10,- (maximaal 1 tas per klant). De cadeautassen kunnen snel weg zijn, dus zorg dat je er vroeg bent. OP=OP

win gratis winkelen

Voor VIP-Club leden

Als jij op Dierendag (4 oktober) voor €20,- of meer besteedt in één van onze winkels, dan kun je 1 minuut gratis winkelen winnen! Nog geen lid van de VIP-Club? Word dan lid door de Pets Place app te downloaden en doe mee! Bekijk de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Winkeltips van Britt Dekker!

Dierendag foto’s met jouw huisdier!

Komt jouw foto, samen met je huisdier hier te staan? Misschien wel! Ga snel naar onze Facebookpagina en bekijk de Dierendag fotoactie.

  • VIP-Club leden die €20,- of meer besteden in één van onze Pets Place winkels maken automatisch kans om te winnen. Lees hier meer over onze VIP-Club.
  • De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.
  • De 1 minuut gratis winkelen zal plaatsvinden in een Pets Place vestiging.
  • Datum en tijd in afstemming met de winnaar en de vestiging.
  • Het bedrag voor de gratis 1 minuut is maximaal € 450.- (niet hoger omdat er anders
    kansspelbelasting over het bedrag betaalt dient te worden).