Puppies hebben een andere voedingsbehoefte dan volwassen of seniorhonden. In deze video vertellen we hoe je zelf kunt vaststellen welke voeding het best bij jouw pup past en waarom je voor de ene voeding meer betaalt dan voor de ander.

Puppyvoer bevat alle ingrediënten die zorgen voor een goede spierontwikkeling en een gelijkmatige groei van het skelet en het gebit.

Aan het kiezen van de beste puppyvoeding kan best wat aandacht worden besteed. Hij groeit immers maar één keer op. Er is een groot verschil tussen hoe een Teckel of een Sint Bernard opgroeit. Grote honden zijn later uitgegroeid en hebben daarom een andere puppyvoeding nodig dan kleine honden.

Uiteraard voldoet alle puppyvoeding aan de  richtlijnen, maar toch is er sprake van kwaliteitsverschil. De grootste verschillen zitten in de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de verteerbaarheid van de eiwitten. Dierlijke eiwitten worden beter opgenomen door het lichaam. Producten met meer dierlijke eiwitten zijn daarom ook duurder dan andere producten.

Een goede basis zorgt voor een goed lichaam. Hier heeft de hond voor de rest van zijn leven profijt van!