Lief Dier Zomer Web & Win

Fijns voor je dier, zomaar cadeau! Dus doe mee met de Lief Dier Zomer Web & Win: wie weet krijg jij straks gratis huisdiermoois thuis. En wat moet je doen om kans maken? Dat is heel simpel.. je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen en ons te laten weten welke prijs jij zou willen winnen. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars!

 • ALMO NATURE: PUUR NATUUR VOOR ELKE KAT

  5X COMPLEET MAALTIJDPAKKET

  Almo Nature is niet alleen smikkellekker voer, het is ook helemaal natuurlijk. Elke maaltijd zit boordevol vers vlees en dito vis, van een kwaliteit zo hoog dat die ook geschikt zou zijn voor menselijke consumptie. Web & Win snel mee, want we mogen vijf complete maaltijdpakketten weggeven. En elk pakket bestaat weer uit verschillende watertandend lekkere smaken voor je kat.

  SAM’S FIELD: BOORDEVOL VERS HEERLIJKS

  1x COMPLEET SMULPAKKET NAAR KEUZE

  Sam’s Field is bij veel viervoeters favoriet in de voerbak: het zit vol vers vlees en verse vis. Precies waar honden gek op zijn. En om te zorgen voor voldoende vitaminen is dit voer ook rijk aan groenten en fruit. Granen zitten er daarentegen nauwelijks in. En er is ook een compleet graanvrije variant. Zo voorkomt deze maaltijd een overgevoeligheid voor het voer. En het hapt nog heerlijk weg ook! We mogen één Sam’s Field smulpakket voor de hond weggeven. De drie items in het pakket mag je zelf uitkiezen: een zak Sam’s Field droogvoer (2,5 kg) naar keuze, een Sam’s Field snack naar keuze, een blik Sam’s Field natvoer naar keuze.

  SAM’S FIELD: COMPLEET SMULLEN VOOR DE KIESKEURIGE KAT

  1X EEN HELE ZAK BROKJES (2,5 KG) NAAR KEUZE

  Voer dat gezond is, maar ook zo lekker dat je kieskeurige kat er niet verveeld door raakt: dat is Sam’s Field. Graanvrij, dus een verkleinde kans op voedselintolerantie. Maar rijk aan vlees, groente en fruit: zo worden de conditie en de weerstand ondersteund. Web je mee en ben je winnaar, dan mag je één van de complete voedingen van Sam’s Field uitkiezen (2,5 kg).

  VERSELE-LAGA: GEZOND EN LEKKER

  5X PAKKET VOOR JE PAARD

  Versele-Laga staat bekend om het brede assortiment met kwalitatief hoogstaande producten voor je dier, van snacks en voedingssupplementen voor knaagdieren tot verzorgings- en verwenproducten voor paarden. Doe je mee met deze web & win, dan krijg je een pakket voor jouw paard met daarin: Cavalor Action Mix (22 kg) en Cavalor Fruitties (750 g).

  GARVO KIPPENSNOEP: LEKKERS VOOR HAANTJES EN HENNETJES

  12X EEN ZAK KIPPENSNOEP

  Spinaziezaad en vlokreeftjes: het zijn de belangrijkste bestanddelen van Garvo kippensnoep. Kippen zijn er dan ook dol op. Het snoep is niet alleen lekker, maar ook een prima aanvulling én afwisseling op het dagelijkse voer van je dier. Je kunt het door het voer mengen, maar rondstrooien is ook een prima plan.

  EUKANUBA: SUPERBROKKEN IN DE VOERBAK!

  5X EEN ZAK VOER VOOR WOEFLIEF

  Als jij het belangrijk vindt om je hond premium voer te geven, dan is Eukanuba een prima keus. Het heeft al heel lang een goede reputatie als het gaat om hoogwaardige brokken van superkwaliteit. En of je hond nu jong of oud is, een echte atleet of een wat rustiger type, ook voor jouw viervoeter is er een maaltijd op maat van Eukanuba. Woefl ief trakteren op gezond én lekker eten? Speel dan mee: voor de reguliere brokken of Eukanuba Nature Plus, met niet alleen veel vlees, maar ook fruit en groenten.

  ADORI KATTENHALSBAND: CUTE FOR CATS!

  10X EEN ADORI KATTENHALSBAND NAAR KEUZE

  Ze zijn wat je noemt cute for cats, de kattenbandjes van Adori. Van stevig nylon, met veilige sluiting en altijd een lief printje. Dus verwen je kat met zo’n kattenbandje!

  VITAKRAFT TRAKTEERT OP LEKKERS!

  2X VITAKRAFT SNACKPAKKET VOOR DE HOND

  2X VITAKRAFT SNACKPAKKET VOOR DE KAT

  Vitakraft is populair bij veel viervoeters. Blaffende én mauwende. Niet zo gek als je bedenkt dat het voer en de tussendoortjes van Vitakraft niet alleen boordevol vlees en vis zitten, maar ook o zo heerlijk smaken. Is jouw dier ook fan? Dan is dit een fantastische prijs. We mogen vier Vitakraft snackpakketten weggeven. Twee voor de kat en twee voor de hond!

  WILDBIRD: VOGELFEEST IN DE TUIN

  6X WILDBIRD PAKKET

  O, wat zullen de vogels zich verwend voelen in je tuin. Het Wildbird pakket bestaat uit een raamvoederplateau én een zak strooivoer. Zo’n voederplateau met heerlijks erop is een feest voor elke fladderaar die de tuin of het balkon bezoekt. Het raamvoederplateau bevestig je, zoals de naam al doet vermoeden, heel handig met zuignappen aan het raam. Zo is vogels spotten een makkie! Wildbird Zomervitaal strooivoer heeft een extra rijke samenstelling en toegevoegde meelwormen. Ideaal tijdens de broedperiode.  • Velden met een * zijn verplicht.
  • Deze actie loopt t/m 2 september 2018. In de week van 3 september 2018 worden de winnaars bekendgemaakt via deze pagina. De winnaars ontvangen ook per e-mail bericht hierover.
  • Deelnemers die meespelen vanuit het buitenland kunnen geen aanspraak maken op de genoemde prijzen.
  • Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Pets Place, Boerenbond en Lief Dier.
  • Pets Place en Lief Dier gebruiken je adresgegevens alleen om de prijzen naar toe te sturen, als je één van de winnaars bent.
  • In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie behouden Pets Place en Lief Dier zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten, niet tot het uitkeren van prijzen over te gaan of het recht op een prijs te laten vervallen.
  • Indien bij deelname onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens worden opgegeven, hebben Pets Place en Lief Dier het recht de deelname van verdere mededinging uit te sluiten en kan worden besloten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contanten en zijn niet overdraagbaar.
  • Er geldt voor een door de winnaar geweigerde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze aan Pets Place en Lief Dier.
  • In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen Pets Place en Lief Dier.
  • Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarde