Royal Canin event Muiden

Rasechte voedingsweek Muiden

Op 22 april gaan de rasechte voedingsweken van start! Samen met Royal Canin geeft Pets Place jouw hond of kat een voedingsadvies op maat. We starten met een dag vol leuke activiteiten in en bij Pets Place Muiden. Geef je op via de Pets Place app en kom langs met of zonder hond.

Je ontvangt niet alleen een persoonlijk voedingsadvies inclusief goodiebag en korting op de geadviseerde voeding, ook kun je deelnemen aan een cursus van Martin Gaus en persoonlijk advies krijgen! De Rasechte Voedingsweken staan in het teken van voeding op maat voor verschillende honden- en kattenrassen. We organiseren dan ook een rassendefilé onder leiding van Martin Gaus en nodigen een kattenexpert met raskat uit. Je kunt zo alles leren over honden- en kattenrassen en alle vragen over jouw viervoeter stellen. Op zoek naar spektakel? De KNPV is aanwezig en geeft een demonstratie met politiehonden! Op 22 april is in Muiden ook de mobiele dierenkliniek van Vets Place aanwezig voor een medische check of vaccinatie van je dier.

Mart

"Meld je aan voor het evenement in de Pets Place app en kom op 22 april naar Pets Place Muiden voor een voedingsadvies op maat, een goodiebag en 25% korting op de geadviseerde voeding voor jouw (ras)hond of (ras)kat"

Wat zijn de Rasechte voedingsweken?

Pets Place en Royal Canin werken samen aan een gepast voedingsadvies voor jouw hond of kat. Iedere hond of kat heeft eigen behoeftes en daarom een voeding op maat nodig. Royal Canin heeft voor heel veel honden- en kattenrassen een voeding die aansluit bij de specifieke raseigenschappen.

Tijdens de Rasechte Voedingsweken kun jij een persoonlijk advies van de voedingsdeskundige krijgen en gebruik maken van korting op de geadviseerde voeding! Heb je geen rashond of -kat? Geen probleem, ook voor jouw dier is er voeding op maat!

Iedere week wordt er in een aantal Pets Place winkels de Rasechte voedingsweek georganiseerd met op de afsluitende zaterdag de voedingsdeskundige met goodiebags. Houd de Pets Place website in de gaten voor de agenda!

Hoe kan ik meedoen?

Word lid van de VIP Club door de Pets Place app te downloaden via de Appstore of Google Play. Nadat je bent ingelogd in de app kun je via de link een advies aanvragen voor jouw dier.

Wanneer je je hebt opgegeven, kun je op 22 april een goodiebag ophalen bij de voedingsdeskundige en van de kortingsactie gebruik maken! Natuurlijk kunnen we je ook tijdens het event direct helpen met aanmelden en de voedingswijzer doorlopen.

We zien jou (en je hond) graag in Muiden! Tot dan!

De activiteiten

  • De Rasechte voedingsweken staan in het teken van gezonde voeding, afgestemd op de behoeften van jouw (ras)hond of -kat. Geef je van tevoren op via de Pets Place app en je ontvangt een persoonlijk voedingsadvies voor jouw hond of kat met goodiebag. De voedingsdeskundige staat klaar om alle vragen omtrent voeding voor je te beantwoorden en je ontvangt direct 25% korting op de geadviseerde voeding!

  • Martin Gaus weet alles over honden! Op 22 april is hij van de partij in Muiden en geeft jou en je hond persoonlijk advies! Kom langs en stel je vraag. Martin helpt jou en je hond bij een probleem of geeft advies over de manier van trainen voor jouw hond.

  • De KNPV is de Koninklijke Nederlands Politiehonden Vereniging. Zij laten op deze dag zien wat het werk van een politiehond inhoudt en hoe zij de honden trainen. Wees er op tijd bij om mee te kunnen genieten van de demo!

  • De Rasechte voedingsweken staan in het teken van honden- en kattenrassen en hun bijzondere behoeftes. Op 22 april laten we heel veel hondenrassen zien en vertelt Martin Gaus je meer over de bijzondere raseigenschappen!

  • Adrienne van 't Wout is gedragstherapeut en weet alles over kattengedrag. Ze is in Muiden aanwezig, samen met haar Devon Rex kat. Zo kun je bij haar niet alleen een prachtig kattenras bewonderen en meer informatie krijgen, ook kan zij antwoord geven op al je kattenvragen en laten zien hoe ze haar kat trucjes heeft geleerd!

  • De mobiele dierenkliniek van Vets Place is in Muiden te vinden op 22 april! Kom langs tijdens het inloopspreekuur voor een medische check van je huisdier of een vaccinatie. Meer informatie over Vets Place vind je op vetsplace.nl.