Kick-off Rasechte voedingsweek

Afgelopen 22 april vond de kick-off plaats van de Rasechte Voedingsweken! Het was een zeer geslaagde dag vol leuke activiteiten in en bij Pets Place Muiden.

Vanaf tien uur 's morgens stroomden vele honden- en kattenbaasjes binnen met hun huisdier. Naast persoonlijk voedingsadvies inclusief goodiebag en korting op de geadviseerde voeding, gaf Martin Gaus een hondencursus en advies voor je hond of kat! De Rasechte Voedingsweken staan in het teken van voeding op maat voor verschillende honden- en kattenrassen. Tijdens het rassendefilé lieten eigenaars hun prachtig verzorgde rashonden aan het publiek zien. Martin Gaus vertelde meer over de kenmerken van deze uiteenlopende hondenrassen, zoals de Labrador, Dachshund en het vlinderhondje.

Spectaculaire demonstratie met politiehonden

Tijdens het kick-off evenement gaf de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging een spectaculaire demonstratie met politiehonden. Ze lieten zien wat het werk van een politiehond inhoudt en hoe zij de honden trainen. Van het bewaken van een object, het weigeren van lekkernijen tot aan het aanvallen en controleren van een doelwit. Wat geweldig getraind zijn deze politiehonden!

Mobiele dierenkliniek

Op het evenement in Muiden was ook de mobiele dierenkliniek van Vets Place aanwezig voor een medische check of vaccinatie van je dier. Vets Place gaat het hele land door bij verschillende Pets Place vestigingen. Benieuwd wanneer de mobiele dierenkliniek bij jou in de buurt is? Bekijk de locaties

Wat zijn de Rasechte voedingsweken?

Pets Place en Royal Canin werken samen aan een gepast voedingsadvies voor jouw hond of kat. Iedere hond of kat heeft eigen behoeftes en daarom een voeding op maat nodig. Royal Canin heeft voor heel veel honden- en kattenrassen een voeding die aansluit bij de specifieke raseigenschappen.

Tijdens de Rasechte Voedingsweken kun jij een persoonlijk advies van de voedingsdeskundige krijgen en gebruik maken van korting op de geadviseerde voeding! Heb je geen rashond of -kat? Geen probleem, ook voor jouw dier is er voeding op maat!

Iedere week wordt er in een aantal Pets Place winkels de Rasechte voedingsweek georganiseerd met op de afsluitende zaterdag de voedingsdeskundige met goodiebags. Houd de Pets Place website in de gaten voor de agenda!