Rasechte voedingsweek, meld je aan

Meld je aan voor de rasechte voedingsweek

Wil je meedoen aan de Rasechte Voedingsweken en een persoonlijk advies, goodiebag en kortingsvoucher voor 25% korting aanvragen en ook nog eens kans maken op een jaar lang gratis voeding? Volg dan de hieronder beschreven stappen.

Bij het inschrijven vul je de gegevens van jouw hond of kat in zodat wij je direct kunnen laten zien welke voeding past bij jouw dier. Vervolgens geef je de winkel op waar je de goodiebag wilt ophalen zodat wij deze voor je kunnen klaarzetten.

Stap 1

Download de app

Download de Pets Place app en log in met je webshopgegevens of maak een nieuw account aan. Nu kun je je eigen gegevens en die van al je huisdieren invullen. Klik dan op de Rasechte Voedingsweek banner.

Apple Pets Place app downloaden
Android Pets Place app downloaden

Stap 2

Volg de voedingswijzer

Doorloop de stappen van de voedingswijzer zodat we nog beter weter welke voeding het meest geschikt is voor jouw hond of kat. Je krijgt deze stappen direct de producten te zien die mogelijk geschikt zijn voor jouw dier. Ga hiernaar verder om je winkel op te geven.

Stap 3

Kies je winkel

In de laatste stap kies je de winkel en zaterdag waarop je de voedingsdeskundige wil bezoeken. Staat jouw winkel er niet bij of kun je niet langskomen op een zaterdag? Kies van voor de optie "Ik wil geen event bezoeken". Je ontvangt nu in je app een kortingsvoucher waarmee je de geadviseerde voeding nog steeds met 25% korting kunt aanschaffen.

"Royal Canin is het beste voer voor jouw hond en kat"

Winactie

Wil je ook kans maken op een jaar lang gratis voeding voor je hond of kat? Iedereen die meedoet maakt automatisch kans!

Actievoorwaarden

Om mee te doen aan de winactie, de voedingswijzer en de korting op voeding, vragen we je akkoord te gaan met de actievoorwaarden. Dit houdt o.a. in dat de gegevens van jou en je dier worden opgeslagen door Pets Place en Royal Canin om jullie een passend advies te geven.