Vets Place: de dierenarts van Pets Place

Pets Place heeft haar services uitgebreid met een aantal dierenartsklinieken genaamd Vets Place. Deze dierenartsklinieken zijn gevestigd in geselecteerde Pets Place & Boerenbond winkels. Naast de vaste klinieken werkt Vets Place met een mobiele kliniek die het hele land door reist en langsgaat bij Pets Place & Boerenbond winkels zonder vaste kliniek. Ook biedt Vets Place met het preventieplan een eigen beschermingsabonnement aan.

Vets Place klinieken

In de Vets Place klinieken kun je terecht voor advies, medicijnenverkoop, vaccinaties, bloedonderzoek en operaties. Gedurende openingstijden is er altijd iemand aanwezig voor advies en verkoop. Je kunt telefonisch of aan de balie dus altijd terecht met je vragen. Voor een afspraak met de dierenarts wordt geadviseerd telefonisch of aan de balie een afspraak te maken. Kijk voor het telefoonnummer of het mailadres van de gewenste kliniek op vetsplace.nl.

Vets Place Mobiele kliniek

Bij de mobiele kliniek kun je met jouw hond, kat of konijn terecht voor zowel inentingen als gezondheidscontroles. Kijk hier wanneer de mobiele kliniek bij jou in de buurt is! De mobiele kliniek keert elke 8 weken weer terug naar de Pets Place & Boerenbond vestiging, dus mocht een vervolgafspraak nodig zijn, dan kan dat ook weer bij jouw vertrouwde Pets Place of Boerenbond in de buurt.

Vets Place Preventieplan

Het Vets Place Preventieplan is een beschermingsabonnement waarmee je de preventieve zorg voor je hond of kat regelt. Voor een vast maandelijks bedrag krijgt jouw hond of kat de noodzakelijke preventieve zorg, zoals de ontworming, bescherming tegen vlooien en teken en de basisvaccinatie. Je kunt kiezen uit het preventieplan basis en uitgebreid. Klik hier voor meer informatie over het preventieplan. Direct online een preventieplan aanvragen? Vraag hier direct jouw preventieplan aan