Versele-Laga Country`s Best Cuni Top Pure - Konijnenkorrel - Konijnenvoer - 20 kg

€ 16,99
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekend besteld, maandag in huis..
Je ontvangt een Track&Trace code zodra je bestelling is aangeboden aan Postnl.
Korte omschrijving
Cuni Top Pure van Versele-Laga Country's Best is een natuurlijke en energierijke korrel zonder coccidiostaticum
  • Een energie- en eiwitrijk voeder voor konijnen zonder coccidiostaticum
  • Zorgt voor een hoge melkproductie, grote worpen en mooie speenjongen.
  • Ideaal voor volwassen voor voedsters en rammen in een intensief kweekregime
SKU
5410340510049

Energie- en eiwitrijke korrel voor konijnen

Je wilt je konijnen natuurlijk een kwalitatief goede voeding geven. Met Cuni Top Pure van Versele-Laga Country’s Best geef je je konijnen een energie- en eiwitrijke voeding zonder coccidiostaticum. Deze volledige voeding is ideaal geschikt voor volwassen konijnen met een verhoogde energiebehoefte, zoals voedsters en rammen in een intensief kweekregiem. Het voer kan ook gegeven worden als onderhoudsvoer voor volwassen konijnen van grote rassen.

De korrel bestaat uit 100% natuurlijke grondstoffen en is verrijkt met Florastimul (FOS) ter stimulatie van een gezonde darmflora. De aanwezigheid van prebiotica en vezels werken ook ondersteunend voor de darmen en de specifieke aminozuursamenstelling zorgt voor een hoge melkproductie, grote worpen en mooie speenjongen. Deze voeding bevat geen coccidiostaticum of andere toevoegingen en is dus ideaal voor een natuurlijke kweekwijze. Wil je een voeding met coccidiostaticum? Kies dan voor Cuni Top Plus.

Voertips

Verstrek altijd droge en stofarme hooi van goede kwaliteit aan je konijn en beperk het gebruik van groenvoer. Zorg uiteraard ook voor voldoende en zuiver drinkwater.

Pas het voer aan de behoeftes van je konijn. Cuni Fit is voor basis- en onderhoudsbehoefte, Cuni Top voor een verhoogde energiebehoefte en Cuni Sensitive voor jonge, opgroeiende konijnen met een gevoelig darmstelsel.

Tijdens de kweek krijgen de voedsters zoveel voer als ze willen. Tijdens de groei nemen jonge dieren met een volwassen gewicht van circa 5 kg dagelijks tot 200 g voer op. Eens volgroeid blijft de opname hangen rond de 150 g per dag. De totale opname hangt uiteraard af van de grootte van het ras. Bij vleeskonijnen mag Cuni Fit gegeven worden tot aan het slachten.

Country’s Best

Versele-Laga heeft meerdere productlijnen. De Country’s Best-producten schotelen jouw dier het beste voor uit de natuur, of je nou kippen, eenden, fazanten, konijnen of schapen hebt. Country’s Best levert voer van hoge kwaliteit voor elk dier in elke levensfase, om zo een optimale gezondheid te garanderen.

Cuni Top Pure bevat 20 kg.

Productspecificaties
Artikelnummer 182391
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak N/A
Smaak verfijning N/A
sort_order 1389100
Merk Versele-Laga Country`s Best
Gewichten N/A
Gewicht 20 kg
Assortiment Dier
Productsubgroep Korrels
Secundaire productgroep Geperst
Productgroep verfijning Grootverpakking
Soort Konijn
Secundaire soort Konijn
Soort verfijning N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak N/A
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort Geperst
Assortimentserie N/A
Productgroep Droogvoer
Familie Konijnen
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling • Pas het voer aan naargelang de behoefte van jouw konijn: CUNI FIT voor een basis-/onderhoudsbehoefte en CUNI TOP voor een verhoogde energiebehoefte. Voor de jonge. opgroeiende konijnen met een gevoelig darmstelsel is er CUNI SENSITIVE. • Tijdens de kweek krijgen de voedsters zoveel voer als ze willen. Tijdens de groei nemen jonge dieren met een volwassen gewicht van circa 5 kg dagelijks tot 2 g voer op. Eens volgroeid blijft de opname hangen rond de 15 g per dag. De totale opname hangt uiteraard af van de grootte van het ras. • Wanneer CUNI TOP pure gebruikt wordt om vleeskonijnen te kweken. mag je het tot aan het slachten verstrekken.
Analyse Ruw eiwit 17,0%, Ruw vet 4,0%, Ruwe as 7,5%, Ruwe celstof 15,5%, Calcium 0,75%, Fosfor 0,68%, Natrium 0,20%.
Samenstelling Luzerne, zonnebloemzaadvoer, tarweglutenvoer, tarwevoermeel, speltzemelen, tarwezemelen, palmpitschilfers, bietenmelasse, graankorrelvoermeel, rijstevoermeel, lijnzaad, natriumchloride, calciumcarbonaat, fructo-oligosachariden, sojaolie, tarwe.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Versele-Laga Country`s Best Cuni Top Pure - Konijnenkorrel - Konijnenvoer - 20 kg
Jouw rating