Sectolin Tedax Afweermiddel Tegen Insecten - Anti insect - 250 ml

€ 19,99
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekend besteld, maandag in huis..
Je ontvangt een Track&Trace code zodra je bestelling is aangeboden aan Postnl.
Korte omschrijving
Afweermiddel tegen insecten zoals (tropische) muggen, steekvliegen/dazen, stalvliegen en teken.
  • Afweermiddel op basis van Saltidin®
  • Directe en langdurige bescherming
  • Aangename geur
SKU
8715122147008

Geen insecten meer met Sectolin

De warmere maanden van het jaar zorgen altijd voor veel vervelende insecten. Soms ben je met allerlei middeltjes in de weer om jezelf en je dieren te beschermen. Tedax Afweermiddel Tegen Insecten van Sectolin is een afweermiddel tegen insecten zoals (tropische) muggen, steekvliegen/dazen, stalvliegen en teken. Het kan gebruikt worden voor mensen, paarden en honden.

Let op: Tedax heeft een precieze gebruiksaanwijzing, lees dit goed door voor gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Houd de spuitbus 10 à 15 cm van de huid tijdens het sprayen terwijl je de spuitopening van je gezicht weghoudt. Behandel de huid met een traag zwaaiende beweging. Op het hoofd aanbrengen door eerst een kleine hoeveelheid in je handpalmen te spuiten en daarna te verspreiden over hoofd en nek. Gebruik alleen buiten of op een goed geventileerde plaats. Het middel vanwege gezondheidsrisico’s maximaal één keer per dag opbrengen bij mensen, paarden en honden.

  • Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar
  • Bij toepassing op paarden het middel alleen aanbrengen vóór het paardrijden
  • Het middel op paarden of honden uitsluitend binnenshuis (in geventileerde ruimte) of buitenshuis boven een verharde ondergrond aanbrengen. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging
  • Afspoelen van met dit middel behandelde paarden en honden mag uitsluitend op wasplaatsen binnenshuis of tenminste boven een verharde ondergrond. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet professioneel gebruik

Let op: factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en zweten kunnen de werking beïnvloeden.

Paarden:

Gebruik Tedax bij paarden die in contact zullen komen met muggen of vliegen (inclusief stalvliegen), bijvoorbeeld voor een buitenrit, een wedstrijd of beweiding. Breng voor een paard van 450 kg per keer 200 g Tedax op door dit gedurende ten minste 2 minuten gelijkmatig op het lichaamsoppervlak te spuiten. Tedax beschermt tegen vliegen (inclusief stalvliegen) en muggen 24 uur (op basis van 90% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen.

Ruiters:

Gebruik Tedax vlak voor contact met (tropische) muggen of steekvliegen wordt verwacht, bijvoorbeeld voor een buitenrit of wedstrijd. Breng Tedax gelijkmatig aan op de onbedekte lichaamsdelen. Vermijd het spuiten op ogen en mond. Behandeling van het aangezicht en de nek: spuit een kleine hoeveelheid op de handpalm en verspreid het over de huid. Tedax beschermt 6 uur tegen (tropische) muggen en 4 uur tegen steekvliegen (op basis van 100% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen.

Honden:

Gebruik Tedax bij honden die in contact zullen komen met muggen of teken: bijvoorbeeld voor het uitlaten, de jacht, bij hondenrennen, bij outdoor tentoonstellingen. Breng voor een hond van 40 kg 11 g Tedax op door dit gedurende ten minste 7 seconden gelijkmatig op het lichaamsoppervlak te spuiten. Tedax beschermt 8 uur tegen muggen en 4 uur tegen teken (op basis van 90% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen.

Sectolin Tedax Afweermiddel Tegen Insecten bevat 250 ml.

Productspecificaties
Artikelnummer 10024509
Merk Sectolin
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak N/A
Smaak verfijning N/A
sort_order N/A
Volumes N/A
Units N/A
Special N/A
Type N/A
Gewicht N/A
Inhoud 250 ml
Smaak N/A
Assortiment Dier
Productsubgroep Vliegen
Secundaire productgroep N/A
Productgroep verfijning N/A
Soort Paard Algemeen
Secundaire soort N/A
Soort verfijning N/A
Gezondheid Verzorgen
Kleur N/A
Maat N/A
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Materiaalsoort Spray
Assortimentserie N/A
Productgroep Apotheek
Familie Vliegen
Vipclub N/A
Seizoen N/A
Sizes N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Kleuren N/A
Afmetingen N/A
Smaken N/A
Aanbeveling N/A
Analyse N/A
Samenstelling Gebruiksaanwijzing voor Nederland: Actief ingrediënt: Saltidin® (Icaridin) 20% (200 g/kg). Gebruiksaanwijzing voor België: Actief ingrediënt: Saltidin® (Icaridin) 20% (200 g/kg) (CAS 119515-38-7), Ethanol 27,5% (CAS 64-17-5), Propan-2-ol 1,5% (CAS 67-63-0) and Hexyl salicylate 0,1% (CAS 6259-76-3).
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sectolin Tedax Afweermiddel Tegen Insecten - Anti insect - 250 ml
Jouw rating