Royal Canin X-Small Ageing 12+ - Hondenvoer

€ 4,45
Maak een keuze
500 g 8.9€ / kg
1.5 kg 8.53€ / kg
Korte omschrijving
X-Small Ageing 12+ van Royal Canin is hondenvoer voor oudere zeer kleine honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht tot 4 kg
  • Bevordert de spijsvertering
  • Beperkt de vorming van tandsteen
  • Bijzonder smakelijkheid en gemakkelijk te weken
SKU
M-3182550793841

Gezonde voeding voor jouw zeer kleine ouder wordende hond

Een volledige en uitgebalanceerde voeding voor jouw hond gedurende zijn hele leven is essentieel voor een optimale gezondheid. Ook nu jouw hond zijn seniorjaren heeft bereikt, zou zijn dieet zijn levensstijl moeten ondersteunen.

X-Small Ageing 12+ van Royal Canin is geschikt voor zeer kleine honden ouder dan 12 jaar, met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd.

Gezond ouder worden

Naarmate je hond ouder wordt, wordt het nog belangrijker om zijn gezonde lichaamsfuncties te behouden en zo een optimale algemene gezondheid te garanderen. Royal Canin X-Small Ageing 12+ is speciaal ontwikkeld om gezond ouder worden van zeer kleine honden te ondersteunen. De voeding bevat een exclusief complex van antioxidanten dat helpt vrije radicalen te neutraliseren. Bevat ook de Omega 3-vetzuren EPA en DHA.

Ter ondersteuning van de spijsvertering bevat deze brok een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels, zoals psyllium, die helpen bij een goede darmpassage. De zeer goed verteerbare eiwitten in de voeding dragen bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting.

Daarnaast bevat deze voeding belangrijke voedingsstoffen en antioxidanten ter ondersteuning van een goede hartfunctie bij ouder wordende honden. De smakelijke kleine brokjes zijn speciaal aangepast aan de kleine kaken van extra kleine honden die minder dan 4 kilogram wegen. Je hond zal daardoor geen problemen hebben met het oppakken en het kauwen van de voeding.

Voor jouw kieskeurige kleine hond is Royal Canin X-Small Ageing 12+ een goede keuze, de smakelijke brokjes helpen de eetlust van zelfs de meest kieskeurige eter te stimuleren.

Waarom Royal Canin?

Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin X-Small Ageing 12+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

Royal Canin X-Small Ageing 12+ is verkrijgbaar in 500 gr en 1,5 kg.

Productspecificaties
Artikelnummer 140540
Promo Tekst Maak een keuze
Aanbiedingen _
Promo Vipclub Nee
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak Vlees
Smaak verfijning N/A
sort_order 95400
Merk Royal Canin
Gewichten N/A
Gewicht N/A
Assortiment Dier
Productsubgroep Premium Voeding
Secundaire productgroep Geëxpandeerd
Productgroep verfijning Kleinverpakking
Soort Senior
Secundaire soort N/A
Soort verfijning X-Small
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Gevogelte
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Productgroep Droogvoer
Familie Size Health Nutrition
Vipclub Nee
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Analyse _
Samenstelling _
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Royal Canin X-Small Ageing 12+ - Hondenvoer
Jouw rating