Royal Canin Labrador Retriever Adult - Hondenvoer

Rating:
90% of 100
Speciale prijs € 17,99 Reguliere prijs € 22,49
3 kg 22.49€ 7.5€ / kg
12 kg 4.42€ / kg
Korte omschrijving
Labrador Retriever Adult van Royal Canin is een rasspecifieke voeding voor volwassen Labrador Retrievers
  • Ideaal gewicht
  • Ondersteunt botten en gewrichten
  • Gezonde huid en vacht
SKU
M-3182550715614

Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Labrador

Als innemende, levendige en goed gehumeurd hondenras, is de Labrador Retriever zowel een populaire familiehond als een zeer veelzijdige hulphond. Immers, dankzij zijn behendigheid, intelligentie en goede reukzin, wordt hij regelmatig te werk gesteld als geleidehond of als een speur- of reddingshond. Royal Canin Labrador Retriever Adult is geschikt voor Labradors vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Labrador in het achterhoofd.

Ondersteun je hond met goede voeding

De noordelijke voorouders van de Labrador Retriever hadden veel calorieën nodig om de ijskoude wateren van de Atlantische Oceaan te kunnen weerstaan en de moderne Labrador heeft hun legendarische eetlust geërfd. Met als resultaat dat jouw Labrador Retriever een zorgvuldig gecontroleerde voeding nodig heeft om zijn ideale gewicht te kunnen behouden.

Daarom bevat Royal Canin Labrador Retriever Adult een aangepast caloriegehalte wat helpt het ideale gewicht van de Labrador te behouden. De vacht van de Labrador bestaat uit dicht op elkaar geplaatste korte haren en een dikke ondervacht. De structuur van deze waterafstotende vacht beschermt hem tegen de kou. Een goede conditie van de vacht van de Labrador Retriever is dus van groot belang.

Daarom helpt een specifiek complex de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Verrijkt met bernagieolie en andere vetzuren die helpen de gezondheid van de huid en vacht te behouden. Als vastberaden atleet geeft de Labrador zich helemaal als het gaat om lichaamsbeweging. Zijn stevige lichaam en botten zorgen ervoor dat hij goede voedingsstoffen nodig heeft om zijn gezonde gewrichten te ondersteunen.

Royal Canin Labrador Retriever Adult helpt bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Verrijkt met EPA en DHA. Daarnaast zijn de brokken speciaal ontwikkeld voor de kaken van de Labrador Retriever. De speciaal aangepaste vorm van de brokken helpt de eetsnelheid vertragen en helpt je Labrador zijn ideale gewicht te behouden.

Waarom Royal Canin?

Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Labrador Retriever Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

Royal Canin Labrador Retriever Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg.

Productspecificaties
Artikelnummer 540611
Promo Tekst Nee
Aanbiedingen Nee
Promo Vipclub Nee
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak Vlees
Smaak verfijning N/A
sort_order 83400
Merk Royal Canin
Gewichten N/A
Gewicht N/A
Assortiment Dier
Productsubgroep Premium Voeding
Secundaire productgroep Geëxpandeerd
Productgroep verfijning Kleinverpakking
Soort Volwassen
Secundaire soort N/A
Soort verfijning Labrador Retriever
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Gevogelte
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Productgroep Droogvoer
Familie Breed Health Nutrition
Vipclub Nee
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Analyse _
Samenstelling _
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Royal Canin Labrador Retriever Adult - Hondenvoer
Jouw rating