Royal Canin Giant Junior - Hondenvoer

Speciale prijs € 18,99 Reguliere prijs € 19,99
Maak een keuze
3.5 kg 19.99€ 5.71€ / kg
15 kg 60.83€ 4.06€ / kg
15+3 kg 4.29€ / kg
Korte omschrijving
Giant Junior van Royal Canin is hondenvoer voor puppy's van zeer grote rassen in de 2e groeifase van hun leven met een volwassen gewicht vanaf 45 kg
  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Voor de tweede groeifase van grote rassen
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
SKU
M-3182550707060

Gezonde voeding voor jouw grote puberende hond

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. Giant Junior van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een zeer groot ras in het achterhoofd.

Voor een gezonde groei

Royal Canin Giant Junior is geschikt voor pups van zeer grote rassen, tussen de 8 en 18 tot 24 maanden oud, met een volwassen gewicht van 45 kilogram of meer. Deze voeding bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat de natuurlijke afweer van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen.

De brok draagt bij aan een goede mineralisatie van de botten van een pup van een zeer groot ras, dankzij een evenwichtige inname van energie en mineralen zoals calcium en fosfor. Deze voedingsstoffen ondersteunen de versterking van het skelet en de gewrichten van je puppy.

Dankzij het aangepaste energiegehalte ondersteunt Giant Junior de groei van je puppy tijdens deze tweede groeifase. Het draagt ook bij aan het behouden van een gezond gewicht van je puppy. De maat en vorm van de brok in Giant Junior is speciaal ontwikkeld zodat je hond beter kauwt en minder de neiging krijgt om te schrokken.

Waarom Royal Canin?

Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Giant Junior eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

Royal Canin Giant Junior is verkrijgbaar in 3,5 kg en 15 kg.

Productspecificaties
Artikelnummer 120630
Promo Tekst Maak een keuze
Aanbiedingen _
Promo Vipclub Nee
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 Vlees
Smaak3 N/A
sort_order 85900
Merk Royal Canin
Gewichten N/A
Gewicht N/A
Assortiment Dier
Produktgroepen Premium Voeding
produktgroepen2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Soort Puppy
Soort2 N/A
Soort3 Giant
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Gevogelte
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep Size Health Nutrition
Vipclub Nee
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Verdeel zijn maaltijden in meerdere porties: het is beter de hond minstens twee maaltijden per dag te geven om de maag niet te overbelasten. - Zorg ervoor dat hij niet te snel eet. Plaats desnoods een gladde kei of bal in zijn etensbak en plaats zijn etensbak altijd in een standaard. - Geef hem geen eten vlak voordat hij gaat slapen en vermijd zware inspanningen vlak voor en na de maaltijden. - Als je overschakelt naar de Giant voeding. zul je merken dat hij er langer over doet om zijn bak leeg te eten. Je hond wordt verplicht zijn eten te kauwen in plaats van het naar binnen te schrokken. De ontdekking van deze brokjes met een aangepaste grootte kunnen ook aanleiding geven tot een eetgedragsverandering van je hond. - Beperk je tot de aanbevolen hoeveelheden: door de hoge energieconcentratie van de voeding kan het totale dagelijkse volume verminderd worden. Vul de voeding niet aan met een ander type voedsel.
Analyse _
Samenstelling _
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Royal Canin Giant Junior - Hondenvoer
Jouw rating