Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer

€ 22,29
Maak een keuze
3 kg 7.43€ / kg
11 kg 4.94€ / kg
Korte omschrijving
Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen duitse herder vanaf 15 maanden
  • Optimale spijsvertering
  • Gezonde huid en vacht
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
SKU
M-3182550715737

BHN German Shepherd Adult

De Duitse Herder beschikt over vele indrukwekkende eigenschappen: sterk, levendig, intelligent en trouw. Het is een uitstekende waakhond, maar hij wordt ook graag gebruikt als reddingshond vanwege zijn uitzonderlijk goede reukvermogen. De Duitse Herder herkent 500.000 verschillende geuren terwijl de mens er slechts 4000 herkent. Daarnaast heeft hij zijn populariteit ook te danken aan zijn mooie vacht en meegaande karakter. De Duitse Herder heeft een uitzonderlijk krachtige lichaamsbouw, waardoor het een opmerkelijk sterke hond is. Hij is kalm, evenwichtig en vol zelfvertrouwen. Omdat dit ras levendig en moedig is kan hij te veel vragen van zijn lichaam.

Veilige spijsvertering

De Duitse Herder heeft een gevoelig spijsverteringsstelsel. Dit komt o.a. door een in verhouding kort spijsverteringskanaal, een niet altijd optimaal werkende darmwand en een groter risico op maagproblemen. Hierdoor heeft hij een onregelmatige stoelgang en vaak dunne ontlasting. Een gevoelig immuunsysteemDe Duitse Herder bezit weinig Immunoglobuline A (lgA) ten opzichte van andere honden. Immunoglobulinen A zijn antistoffen die voornamelijk voorkomen op de huid en de slijmvliezen. Dit type antistof is van belang voor het bestrijden van infecties. Door het tekort aan Immunoglobuline A heeft de Duitse Herder een verhoogde kans op een infectie van de huid of slijmvliezen. Het is daarom belangrijk om het immuunsysteem op het gebied van de lgA-vorming te versterken.

Verzorging van een gevoelige huid

De schoonheid van de vacht wordt bepaald door de gezondheid van de huid. Daarom is het belangrijk om de huidbarriëre intact te houden en de huid te voeden om zo de natuurlijke schoonheid van de vacht te onderhouden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de huid van de Duitse Herder een hogere pH-waarde heeft dan die van andere rassen. Hierdoor kunnen bacteriën zich eenvoudiger vermenigvuldigen. Deze hogere pH-waarde van de huid in combinatie met het lager gehalte aan Immunoglobuline A, verklaart waarom de Duitse Herder zo gevoelig is voor bepaalde huidziekten.

De gewrichten van een atleet

De Duitse Herder is een actieve hond die veel van zijn gewrichten vergt. Van jongs af aan moet zijn voeding extra bescherming bieden aan het kraakbeen om het ontstaan van gewrichtsproblemen tegen te gaan.

Stimuleert een gezonde spijsvertering

Een zeer goede verteerbaarheid, die afgestemd is op het gevoelige spijsverteringsstelsel van de Duitse Herder dankzij: licht verteerbare L.I.P.-eiwitten, copra-olie en rijst. Bevat tevens geselecteerde vezels om de darmflora gezond te houden.Gevoelige huid (pH>7) De huid heeft een beschermende functie. Royal Canin German Shepherd Adult ondersteunt de beschermende rol van de huid en draagt bij aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van de vacht van de Duiste Herder.

Sterk immuunsysteem

Ondersteunt het immuunsysteem van actieve honden en helpt de vitaliteit bij oudere honden te behouden. Ondersteuning van gewrichten. Deze actieve en enthousiaste hond vergt veel van zijn gewrichten en heeft daarom een verhoogde kans op artrose. De combinatie van chondroïtinesulfaat en glucosamine en een verhoogd niveau aan omega-3 vetzuren ondersteunt de gewrichten. 
Productspecificaties
Artikelnummer 540612
Promo Tekst Maak een keuze
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 Vlees
Smaak3 N/A
sort_order 81500
Merk Royal Canin
Gewichten N/A
Gewicht N/A
Assortiment Dier
Produktgroepen Premium Voeding
produktgroepen2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Soort Volwassen
Soort2 N/A
Soort3 Duitse Herder
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Gevogelte
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep Breed Health Nutrition
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Geef de voeding droog. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.
Analyse _
Samenstelling _
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer
Jouw rating