Renske Hond Vers Vlees Maaltijd 100 g - Hondenvoer

€ 1,30
Kip
Lam
Kalkoen-Eend
Eend-Konijn
Oceaanvis
Korte omschrijving
Complete maaltijd speciaal voor je volwassen hond
  • 100% natuurlijk
  • Glutenvrij
  • Vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt
SKU
M-8717185295368

Renske

Renske is een familie bedrijf dat ruim 25 jaar gelden is opgericht uit liefde voor dieren. Wij waren op zoek naar het allerbeste voor onze eigen honden. Als je dat je eigen hondjes kunt geven, waarom die van een ander dan niet? Daarbij jij gunt jouw hond of kat toch ook het beste van het beste?

ingrediënten

Renske zoekt naar ingrediënten die producten nog beter maken; niet naar middelen zodat het maar goedkoper kan. Alles gebeurt hier vanuit de liefde en passie voor de dieren. Daarnaast moet alle voeding moet zo vers mogelijk zijn; dat wil je tenslotte zelf ook op je bordje. Dat betekent dat het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten vers vlees of verse vis is. Dit wordt altijd gecombineerd met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen, zodat de ideale variatie van natuurlijke grondstoffen voor jouw hond of kat ontstaat.

vers vlees maaltijden

Renske Vers Maaltijden voor de hond zijn complete maaltijden, dit betekent dat er alles in zit wat jouw hond nodig heeft. De maaltijden zijn licht gestoomd in hun verpakking en vervolgens vacuüm verpakt. Hierdoor blijven alle voedingstoffen optimaal behouden, maar het product niet meer rauw. Dit productieproces heeft een positief effect op de houdbaarheid, er worden dan ook géén chemische conserveringsmiddelen toegevoegd. Renske's Vers Maaltijden zijn zeer praktisch in gebruik. Het product hoeft niet ingevroren te worden en kan geopend nog drie dagen in de koelkast bewaard worden, ideaal voor onderweg of op vakantie!

100% natuurlijk

Renkse vers vlees maaltijden bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. Onze voedingen bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt

Renske vers vlees maaltijden bevatten altijd vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, aangevuld met groenten en wat rijst, pompoen of (zoete)aardappel. De 395g varianten bevatten 80% vers vlees of verse vis, de 100g varianten bevatten 40% tot 70% vers vlees of verse vis. Door deze hoge vers vlees- of visgehaltes is deze lijn extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor erg geschikt voor moeilijke eters en gevoelige honden.

Hypoallergeen

Binnen het Renske Vers assortiment hebben we ook hypoallergene varianten. Wij verstaan onder hypoallergeen dat een product 100% natuurlijk, glutenvrij en graanvrij is en dat alle dierlijke ingrediënten van één dierlijke bron afkomstig zijn. Zo kunnen deze Renske Vers varianten ook ingezet worden bij een eliminatiedieet. De volgende varianten zijn hypoallergeen: verse kip, verse lam, verse zalm, verse kalkoen. De overige varianten zijn ook 100% natuurlijk en glutenvrij, maar bestaan uit twee eiwitbronnen en bevatten een beetje rijst.

Productspecificaties
Artikelnummer 339546
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak N/A
Smaak verfijning N/A
sort_order 115210
Merk Renske
Assortiment Dier
Productsubgroep Natuurlijke Voeding
Secundaire productgroep Brokjes In Saus
Soort Volwassen
Secundaire soort N/A
Soort verfijning N/A
Formaat N/A
Type N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Kip
Gewicht N/A
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Model N/A
Productgroep Natvoer
Familie Graanvrij
Vipclub N/A
Seizoen N/A
Sizes N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Afmetingen N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling

Dagelijks voedingsadvies

Aantal calorieën per 100 gram: 95 Kcal Circa 1 - 1,5 pakjes Renske Vers per 4 kg lichaamsgewicht van je hond.
Analyse _
Samenstelling _
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Renske Hond Vers Vlees Maaltijd 100 g - Hondenvoer
Jouw rating