Prins Procare Croque Diet Liver Support - Hondenvoer

€ 20,25
Maak een keuze
3 kg 6.75€ / kg
10 kg 5.1€ / kg
Korte omschrijving
ProCare Veterinary Diet Croque Liver Support van Prins is een krokante dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van de leverfunctie
  • Licht verteerbare voeding
  • Ondersteunt de vetstofwisseling
  • Aangepast energiegehalte
SKU
M-8713595842468

Ondersteun de lever met Prins

Leverfalen komt steeds vaker voor bij honden, het kan aangeboren zijn of op latere leeftijd ontstaan. We spreken van leverproblemen wanneer een groot deel van de lever is aangetast, waardoor de lever zijn functies niet meer voldoende kan uitvoeren. Prins ProCare Veterinary Diet Croque Liver Support is een 100% natuurlijke, krokante dieetvoeding voor honden met leverproblemen.

Kenmerken van Liver Support

Deze dieetvoeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden met leverfalen. De brokken bevatten licht verteerbare ingrediënten, een laag eiwitgehalte, hoog energiegehalte en omega 3-vetzuren. Daarnaast zijn er ook L-carnitine, choline en lecithine toegevoegd om de vetstofwisseling te ondersteuning. Om koperstapeling in de lever te verminderen, bevat de voeding een beperkt kopergehalte. Vaak hebben honden met leverproblemen een verminderde eetlust, deze voeding is daarom extra smakelijk gemaakt. Dankzij de specifieke eigenschappen kan dit voer ook worden gegeven bij uraat- en cystinestenen.

Het doel van deze voeding is ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie. De aanbevolen gebruiksduur is in geval van leverfalen bij koperstapeling maximaal 6 maanden, bij vermindering van cystinevorming aanvankelijk maximaal 1 jaar en bij vermindering van uraatsteenvorming maximaal 6 maanden (maar levenslang bij blijvende verstoring van het urinezuurmetabolisme). Het is aan te raden om voor gebruik of verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Gebruik deze voeding NIET bij dracht, lactatie of groei.

De dieetvoedingen van Prins zijn wetenschappelijk onderbouwd samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten. Deze brokken zijn veilig langdurig te gebruiken en hebben een uitstekende verteerbaarheid en smakelijkheid. Zoals bij alle Prins producten, zijn ook deze producten 100% natuurlijk, proefdiervrij en wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Krokante brok

Liver Support een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en wordt de voeding geweekt met speeksel.

Prins ProCare Veterinary Diet Croque Liver Support is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg.

Productspecificaties
Artikelnummer 10042869
Promo Tekst Maak een keuze
Aanbiedingen _
Promo Vipclub Nee
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak Varken
Smaak verfijning N/A
sort_order 61906
Merk Prins
Gewichten N/A
Gewicht N/A
Assortiment Dier
Productsubgroep Dieet Voeding
Secundaire productgroep Geëxpandeerd
Productgroep verfijning Kleinverpakking
Soort Volwassen
Secundaire soort N/A
Soort verfijning N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Lever
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Rund
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Productgroep Droogvoer
Familie Dieetvoeding Procare Croque
Vipclub Nee
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling N/A
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Prins Procare Croque Diet Liver Support - Hondenvoer
Jouw rating