Eukanuba Adult Small Breed Kip

€ 5,39
1 kg 5.39€ / kg
3 kg 4.66€ / kg
15 kg 3.67€ / kg
Korte omschrijving
Droog hondenvoer voor volwassen kleine rassen. met kip
  • Sterk: hoog eiwitgehalte helpt bij het behouden van soepele spieren.
  • Gebit: Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden.
  • Afweer: Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant.
SKU
M-8710255119991
Eukanuba's beste Hondenvoer voor Volwassen Kleine Rassen, aanbevolen voor kleine honden zoals yorkshireterriërs, mopshonden, buldogs en maltezerhonden. Eukanuba Droog Hondenvoer voor Volwassen Honden van Kleine Rassen bevat 8% meer eiwitten en 20% meer vet* en is ideaal voor de snellere stofwisseling en de kleinere maag van kleine rassen. Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten. Het bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat het de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevordert. Dit hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers, om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Droog Hondenvoer voor Volwassen Honden bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%** en helpt uw hond een gezond gebit te houden. * Ten opzichte van Eukanuba Droog Hondenvoer voor Middelgrote Rassen. ** Resultaten kunnen variëren. 1.STERK: Hoog eiwitgehalte helpt bij het behouden van soepele spieren. 2.GEBIT: Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. 3.AFWEER: Bevordert een sterke natuurlijke afweer met klinisch bewezen antioxidant. 4.GLANS: Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. 5.100% compleet en uitgebalanceerd 6.Geen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd. 7.Geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.
Productspecificaties
Artikelnummer 204051
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Kwaliteit3 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 N/A
Smaak3 N/A
Soort2 N/A
Soort3 N/A
sort_order 19400
Subproduktgroep2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Merk Eukanuba
Produktgroepen Premium Voeding
Soort Volwassen
Type N/A
Gezondheid N/A
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Kip
Gewicht N/A
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Maten N/A
Gewichten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Zorg dat er altijd voldoende vers water klaarstaat voor uw hond.

Uw hond voeren: Wanneer u overschakelt op Eukanuba hondenvoeding. doe dat dan geleidelijk verspreid over vier dagen. We raden aan uw hond twee keer per dag te voeren. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid in de tabel door het aantal maaltijden. Afhankelijk van leeftijd. temperament en activiteitsniveau kan uw hond meer of minder eten.
• Voor honden van > 10 kg adviseren we Volwassen Middelgroot ras.
Analyse _
Samenstelling _
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Eukanuba Adult Small Breed Kip
Jouw rating