Poopy Cat gaat verder via Pets Place!

Poopy Cat is overgenomen door IJsvogel Retail, de Nederlandse marktleider van huisdierenproducten. Onder IJsvogel Retail vallen de formules Pets Place en Boerenbond, dus dat betekent dat je alle geweldige producten van Poopy Cat binnenkort bij Pets Place kunt kopen! In dit artikel lees je meer over deze verandering.

Over Poopy Cat

Poopy Cat is in 2013 ontstaan met allereerst een wegwerp kattenbak, gevolgd door een aantal kartonnen ‘blocks’ die je aan elkaar kunt koppelen en daarmee zelf een waar paleis voor je kat kan bouwen. Daarna werd het idee van kartonnen ‘blocks’ verder uitgebreid naar de Landmarks. Bij dit concept zijn een aantal grote wereldbekende bezienswaardigheden nagebouwd als kartonnen speel- en slaapplek voor je kat, waaronder het Russische Kremlin en de Indiase Taj Mahal.

Poopy Cat is binnenkort verkrijgbaar bij Pets Place

Wij zijn nu druk bezig met de overname van dit merk en alle producten. Het heeft even tijd nodig voordat alle producten in onze winkels liggen en via onze webshop te bestellen zijn, dus heb nog heel even geduld! We verwachten alles gereed te hebben in januari 2018. Zodra het te koop is bij Pets Place, vind je dat op deze pagina. Wil je dit leuke nieuws niet missen? Volg ons dan op Facebook.

Pets Place VIP Club

Registreer je ook gelijk als VIP Club lid van Pets Place, want VIP Club leden hebben bij ons een streepje voor. Naast korting ontvang je geregeld exclusieve persoonlijke aanbiedingen, uitnodigingen voor events en bieden we je relevante informatie en tips. Je kunt je ook abonneren op bepaalde exclusieve services, stuk voor stuk speciaal op jouw wensen afgestemd.