Pavo Inshape - Paardenvoer - 15 kg

€ 21,79
Dit product heeft een extra transporttoeslag van € 0.95 p/stuk.
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekeinde besteld, maandag in huis.
Je ontvangt een Track&Trace code zodra je bestelling is aangeboden aan Postnl.
Korte omschrijving
De dagelijkse muesli die gezond gewichtsverlies ondersteunt
  • Onderdeel van het Pavo InShape Program
  • Optimale ondersteuning tijdens afvallen
  • Bevordert spierherstel
SKU
8714765902746

Wist je dat ongeveer 55% van alle recreatief gehouden paarden te zwaar is? Het lijkt misschien wel mooi, een vol paard, maar er kleven allerlei gezondheidsrisico’s aan overgewicht, zoals een verhoogde kans op ernstige koliek, insulineresistentie en hoefbevangenheid. Tijd om hier wat aan te doen, dus! Het Pavo InShape Program is opgezet om paarden en pony’s met overgewicht te helpen om gezond en verantwoord af te vallen.

Dit afvalprogramma is samengesteld door experts en bestaat uit drie onderdelen: management, beweging en voeding. Alleen door deze drie te combineren, zal je het optimale resultaat behalen. Voorkom spierafbraak tijdens het afvallen Voeding is één van de drie pijlers van het Pavo InShape Program. Als je bezig bent om je paard te laten afvallen, is het – net als bij mensen – belangrijk om enerzijds vetverbranding te stimuleren en anderzijds spierafbraak te voorkomen. Doordat je paard meer gaat bewegen, worden de spieren ook aan het werk gezet. Extra eiwitten zijn dan nodig om de spieren na de arbeid te helpen herstellen en om afbraak van de spiermassa als vervangende energiebron te voorkomen. Je kunt het vergelijken met dat wij mensen een eiwitshake nemen als we (ineens) meer gaan sporten, je paard heeft naast zijn ruwvoer genoeg aan Pavo InShape.

Pavo InShape: optimale voerondersteuning van het Pavo InShape Program Pavo InShape is een volledig gevitaminiseerde muesli met natuurlijke antioxidanten en speciaal ontwikkeld om paarden optimaal te ondersteunen tijdens het afvallen. Naast een uniek hoge kwaliteit eiwit (methionine) die de vetverbranding ondersteunt, bevat Pavo InShape ook een extra hoge hoeveelheid eiwit om spieren na arbeid te helpen herstellen. Daarnaast geef je met Pavo InShape alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen die je paard dagelijks nodig heeft en is het vrij van granen. Dit zorgt ervoor dat het suiker-, zetmeel- én energiegehalte heel laag is. In de strijd tegen de kilo’s is het namelijk belangrijk dat je paard geen extra energie binnenkrijgt en het lage suiker-/zetmeelgehalte ondersteunt de paarden met een verstoord suikermetabolisme (vaak veroorzaakt door overgewicht).

Pavo InShape is onderdeel van het Pavo InShape Program en zal in combinatie met de juiste training en management resulteren in een optimaal gewicht en daarmee bijdragen aan de gezondheid van jouw paard!

Productspecificaties
Artikelnummer 10053929
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid toepassing N/A
Gezondheid3 N/A
Secundaire kleur N/A
Kleur verfijning N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Secundaire smaak N/A
Smaak verfijning N/A
sort_order N/A
Merk Pavo
Gewichten N/A
Gewicht 15 kg
Assortiment Dier
Productsubgroep Muesli
Secundaire productgroep N/A
Productgroep verfijning Grootverpakking
Soort Paard Algemeen
Secundaire soort N/A
Soort verfijning N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid N/A
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak N/A
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort Muesli
Assortimentserie N/A
Productgroep Droogvoer
Familie Paardenvoeders
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Voer naast ruwvoer dagelijks 150 gram Pavo InShape per 100 kilo lichaamsgewicht. Verdeel indien mogelijk over meerdere voerbeurten per dag. Pony (300 kilo) komt dit neer op 450 gram per dag Paard (600 kilo) op 900 gram per dag.
Analyse ruw eiwit 23,4%, ruw vet 4,3%, ruwe celstof 20%, ruwe as 9,1%, suiker 4,0%, zetmeel 3%, calcium 1,2%, fosfor 0,35%, natrium 0,5%, kalium 1,9%, magnesium 0,4%, lysine 1,3%, methionine 1,1%
Samenstelling Luzerne (40.5%) / Sojaschroot, getoast (26%) / Gras (10%) / Timothy (7.8%) / Wortelschijven (3%) / Aardappeleiwit (3%) / Erwtenvlokken (2%) / Lijnzaadolie (2%) / Stro (1.5%) / Rietmelasse (1.2%) / Natriumchloride / Calciumcarbonaat / Magnesiumoxide / Citruspulp
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Pavo Inshape - Paardenvoer - 15 kg
Jouw rating