Whimzees

Whimzees kauwsnacks voor je hond

WHIMZEES kauwsnacks voor honden zijn lekker en gezond. WHIMZEES kauwsnacks zijn 100% natuurlijk, licht verteerbaar, glutenvrij en vegetarisch. Bij Pets Place vind je een ruim assortiment WHIMZEES kauwsnacks voor honden.

Kleine gewoonte, grote glimlach met Whimzees kauwsnacks

Het belang van kauwsnacks

Een goede gebitsverzorging is enorm belangrijk voor de gezondheid van jouw hond. Toch hebben 80% van alle volwassen honden tandproblemen.

Het gebit van jouw hond schoon houden is dankzij WHIMZEES zo simpel als 1, 2, 3. Bij dagelijks gebruik, helpen ze tandplak, tandsteen en een onfrisse adem te voorkomen. Het kauwen houdt daarenboven het tandsvlees van jouw hond gezond, op een smakelijke & 100% natuurlijke manier.

Waarom WHIMZEES?

100% natuurlijk

100% natuurlijk & lokaal geteelde ingrediënten

Vegetarisch

Vegetarisch & hypo-allergeen

Triple Care

Helpt opbouw van tandplak & tandsteen te voorkomen


WHIMZEES ingredienten

Kies de juiste grootte

Advies voeding

Gebit van een hond

Lees het advies

WHIMZEES kauwsnacks zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De WHIMZEES kauwsnacks zijn licht verteerbaar, glutenvrij en vegetarisch. Dankzij de natuurlijke samenstelling kunnen zelfs de meest gevoelige honden genieten van een heerlijke WHIMZEES snack. De ingrediënten en structuur zorgen daarnaast ook voor een schoon en gezond gebit, het kauwen op de snacks helpt bij het verwijderen van tandsteen en tandplak.

Natuurlijke ingrediënten
De WHIMZEES kauwsnacks bevatten 6 primaire, natuurlijke ingrediënten. Aardappelzetmeel is glutenvrij, licht verteerbaar en een geweldige energiebron. Glycerine verhoogt de smakelijkheid van de kauwsnacks. Gepoederde cellulose is een voedingsvezel die helpt bij het poetsen van het gebit én die bijdraagt aan een gezonde spijsvertering. Lecithine dient als een natuurlijke emulgator uit groenten en zorgt voor langdurig kauwplezier. Mout extract is een glutenvrij ingrediënt en verbetert de stofwisseling, spierspanning en bevordert sterke botten. Tot slot gist: dit is een bron van vitamine B, mineralen en aminozuren voor een gezondere vacht en goede spijsvertering.

Verschillende varianten
WHIMZEES kauwsnacks zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. De WHIMZEES kauwsnack tandenborstel is er in 5 verschillende groottes voor kleine en grote honden. Door te kauwen op de tandenborstel wordt tandplak en tandsteen verminderd. Dit geldt ook voor de WHIMZEES stix.

De WHIMZEES kauwsnacks hebben een unieke knobbelige vorm die voor een goede doorbloeding van het tandvlees zorgen. De unieke vorm zorgen ook voor meer grip en maakt het makkelijker om te kauwen. De groeven in de WHIMZEES kauwsnacks helpen om tandplak en tandsteen tussen de tanden van je hond te verwijderen. De kauwsnacks voorkomen ook een slechte adem bij jouw hond.