Vitalstyle

VITALstyle  (voorheen ECOstyle) heeft 100% natuurlijk hondenvoer. De brokken en het vlees in blik zijn verrijkt met kruiden voor een optimale gezondheid van je hond. Bij Pets Place vind je dieetvoeding, volledige hondenvoeding en speciale vleesvoeding van VITALstyle .
Vitalstyle

Best verkochte producten

vitalstyle huid vacht

Deze variant helpt specifiek voor de huid en vacht, en pakt het probleem bij de basis aan. Het richt zich namelijk op de eiwitrestenstoffen. Het helpt tegen jeuk, kale plekken, schilfers en verharing. VITALstyle HUID + VACHT bevat een breed scala aan speciale kruiden en probiotica die huid- en vachtproblemen herstellen. HUID + VACHT geeft binnen 3 maanden een mooie en glanzende vacht. De kruiden die o.a. gebruikt worden in deze variant zijn: Brandnetel, Heermoes, Sint-Janskruid en Mariadistel. Deze voeding is geschikt voor honden met een eiwitallergie.

vitalstyle spijsvertering

VITALstyle MAAG + DARM is een geperste brok, die geschikt is voor honden met een gevoelige maag en spijsvertering. Ook in deze variant wordt weer royaal gebruik gemaakt van veel verschillende soorten kruiden die het spijsverteringsproces ondersteunen. Kruiden die o.a. gebruikt zijn in deze variant zijn: Heermoes, Duizendblad, Heemstwortel en Rozemarijn. Dit hondenvoer helpt tegen diarree, buikpijn of overgeven.

VITALstyle hondenvoer

VITALstyle heeft natuurlijk hondenvoer. Het is een merk dat zich voornamelijk onderscheid van anderen door veel gebruik te maken van bevorderlijke kruiden. In dit artikel bespreken we de varianten die helpen bij een hond met een voedselallergie of een voedingsintolerantie.

Over VITALstyle

VITALstyle is een merk dat zich erg bezig houdt met duurzaam ondernemen. Dit houdt in dat ze zich focussen op de natuurlijke processen van het voeden van je dier, zonder dit te verstoren. Het onderscheidt zich vooral van anderen door gebruik te maken van veel verschillende kruiden. Deze kruiden ondersteunen o.a. de stimulering van het aanmaken van spijsverteringssappen. Ook ondersteunen ze de lever- en nierfunctie van je hond. Dit verbeterd dus de stofwisseling en helpt bij een goede afvoer van afvalstoffen. Naast kruiden maakt VITALstyle ook gebruik van bomen en algen. Deze kruiden hebben veel toegevoegde waarde en ondersteunen de spijsvertering, en de nier- en leverfunctie. VITALstyle heeft ook hondenvoer dat geschikt is voor honden met een voedselallergie of een voedingsintolerantie.

Het droogvoer van VITALstyle

Er zijn verschillende soorten droogvoer geproduceerd voor verschillende soorten honden. Ze proberen de spijsvertering bewust uit te dagen om een ideale spijsvertering te realiseren. Aan elke soort hondenvoer is een groot aantal verschillende soorten kruiden toegevoegd. Ieder kruid heeft een eigen functie, wat de algemene kwaliteit van het hondenvoer verbeterd.

null Het hondenvoer van ECOstyle bevat geen kunstmatig toegevoegde geur-, kleur-, en conserveringsmiddelen. De houdbaarheid van dit voer komt voornamelijk door het gebruik van kruiden en vitamine E.

Het hondenvoer bevat een iets lager eiwitgehalte, maar dit wordt gecompenseerd door de kwaliteit van het gebruikte eiwit. Daarnaast bevat het voer ook veel vezels, zodat de spijsvertering wordt gestimuleerd.

VITALstyle heeft de volgende soorten hondenvoer:

Heeft jouw hond last van een voedselallergie of een voedingsintolerantie? VITALstyle heeft speciaal voor deze honden een aparte variant gemaakt.

Het natvoer van VITALstyle

Naast het droogvoer heeft VITALstyle ook een breed assortiment aan natvoer voor honden. Dit natvoer heet VitaalVlees en bestaat uit blikken van 400 gram die uit verschillende eiwitbronnen bestaan. Deze blikken bestaan voornamelijk uit goede kwaliteit eiwit, maar bevatten ook kruiden die een positieve impact hebben op het lichaam van de hond. Het natvoer bestaat uit de volgende varianten: