Prins kittenvoer

Ben je van plan je kitten een goede start te geven met 100% natuurlijk Prins kittenvoer? Pets Place heeft een assortiment met Prins kitten voer, kittenbrokken en natvoer.

Bij Pets Place vind je het ruime Prins assortiment, zo kom je erachter welk Prins kattenvoer bij jouw kat past.

Overstappen op ander voer

Als je wilt overstappen naar een kattenvoeding van Prins, raden we je aan om de huidige brokjes gedurende circa een week te mengen met Prins VitalCare Kitten -brokjes. Deze voeding mag je tot een leeftijd van ongeveer tien maanden blijven geven. Daarna kun je overstappen op een van de voedingen voor volwassen katten uit de Prins VitalCare-lijn. Er is voor iedere kat een goede keus!

Hoeveel Prins voer mag je kitten?

Op de verpakking van onze Prins-voedingen vind je de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voeding. Dit is slechts een richtlijn, kijk altijd goed naar de ontwikkeling van je kat en stel op basis daarvan vast welke hoeveelheid voeding voor jouw opgroeiende kat de juiste is. Laat je kitten nooit vasten! Vasten kan bij katten leververvetting veroorzaken, een aandoening die bijna niet te genezen is.

Drinken is belangrijk!

Geef je kitten altijd de beschikking over drinkwater en ververs dit regelmatig. Zorg voor water op kamertemperatuur, te koud water kan namelijk de maag belasten. Wist je dat katten graag op verschillende plekken en ook graag stromend water drinken? Geef je kitten liever geen melk. Dit omdat melk veel lactose (melksuikers) bevat, wat kan zorgen voor verteringsproblemen als diarree.

In balans

Voor een optimale balans van de darmflora raden we je aan je kat naast brokjes regelmatig een schijfje Prins TotalCare diepvries vers vlees te geven. De meeste kittens vinden dit vlees meteen heel lekker. Moet je katje even wennen aan rauwe voeding? Dan kun je het vlees de eerste keren eventueel even licht verwarmen in de magnetron, er een paar brokjes doorheen mengen of er een beetje warm water aan toevoegen.