Iams Cat Adult Sterilised - Kattenvoer - Kip 3 kg

€ 15,99
Doordeweeks vóór 22:00 besteld,
morgen in huis.
Weekend besteld, maandag in huis.
Korte omschrijving
IAMS for Vitality is een 100% complete en uitgebalanceerde premium voeding voor gesteriliseerde volwassen en senior katten. Onze nieuwe. verbeterde recepten worden bereid met zorgvuldig geselecteerde. hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op zeven punten te ondersteunen.
  • GEZONDE HUID & VACHT: Omega 3 en 6 ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht.
  • GEZONDE TANDEN: Krokante brokjes en speciaal afgestemde hoeveelheden mineralen om tandsteenvorming te helpen verminderen voor gezonde tanden.
  • STERK IMMUUNSYSTEEM: Mix van antioxidanten met vitamine E ter ondersteuning van het immuunsysteem.
SKU
8710255150543
IAMS for Vitality voor gesteriliseerde volwassen en senior katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding die het welzijn van uw kat op een smakelijke manier ondersteunt. Ons nieuwe. verbeterde recept met heerlijke kip wordt bereid met zorgvuldig geselecteerde. hoogwaardige dierlijke eiwitten om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten te ondersteunen. Wij vinden dat katten gezond. actief en vitaal moeten zijn en vervaardigden daarom heerlijke recepten met 84% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte). Ons recept voor gesteriliseerde katten is ideaal voor gewichtsbeheersing. We streven ernaar om katten de geavanceerde voeding te bieden die ze nodig hebben met een heerlijke smaak. zonder compromissen. om de gezondheid en vitaliteit op 7 punten te ondersteunen. Dit recept bevat 30% minder vet dan ons recept voor volwassen katten om te helpen bij het behoud van een gezond gewicht (vs. IAMS met verse kip voor volwassen katten). IAMS bevat omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht. Onze recepten zijn samengesteld om de urine-pH te verlagen ter ondersteuning van gezonde urinewegen. Uw kat zal naar hartenlust klimmen en springen dankzij de hoogwaardige eiwitten en een gehalte aan essentiële mineralen die sterke spieren en botten ondersteunen. Onze mix van antioxidanten met vitamine E ondersteunt het immuunsysteem zodat uw kat goed beschermd aan het volgende avontuur kan beginnen. Onze krokante brokjes hebben een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen die de tanden tijdens het kauwen sterk en gezond houden. Een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp stimuleert een gezonde spijsvertering. wat u bij het opruimen van de kattenbak zult waarderen. Onze recepten bevatten ook taurine voor een gezond hart zodat u lang van uw geliefde huisdier kunt genieten. IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten die u elke dag kunt zien.
Productspecificaties
Artikelnummer 10044134
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub _
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 N/A
Smaak3 N/A
sort_order N/A
Merk Iams
Gewichten N/A
Gewicht 3 kg
Assortiment Dier
Produktgroepen Premium Voeding
produktgroepen2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Soort Volwassen
Soort2 N/A
Soort3 N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid N/A
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Kip
Kwaliteit N/A
Verpakking Zak
Special N/A
Materiaalsoort Geëxtrudeerd
Assortimentserie Kattenbrokken
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling N/A
Analyse eiwit: 33%. vetgehalte: 9.8%. omega-6-vetzuren: 2.1%. omega-3-vetzuren: 0.24%. ruwe as: 7.0%. ruwe celstof: 1.9%. calcium: 1.3%. fosfor: 1.1%. magnesium: 0.090%. taurine: 1900mg/kg.
Samenstelling gedroogde kip en kalkoen 36% (kip 22%. een natuurlijke bron van taurine). maïs. maïsgries. sorghum. verse kip (4.1%). gerst. gedroogde bietenpulp (2.5%). varkensvet. kippenjus. gedroogde biergist. fructo-oligosachariden (0.69%). kaliumchloride. visolie.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Iams Cat Adult Sterilised - Kattenvoer - Kip 3 kg
Jouw rating