Huisdier van de maand 2018

Huisdier van de maand

Iedere maand organiseert Pets Place op Facebook een leuke actie waar jouw huisdier 'huisdier van de maand' kan worden. Upload een leuke, grappige of gekke foto van jouw huisdier op onze Facebookpagina zodra de actie in het begin van de maand van start gaat. Schrijf daarbij een leuk stukje tekst over jouw huisdier en maak daarmee kans op een waardebon ter waarde van €15,- en eeuwige roem op onze wall of fame!

 
januari

Elin

Onze Elin verdient het wel om huisdier van de maand te worden. Ze heeft ons gered van de brand in huis midden in de nacht.

Milly

Hallo ik ben Milly, ik ben nu 8 jaar gezellig bij mijn baasjes. Als ik aandacht wil kom ik met mijn snuitje naar het deurtje, mijn baasje geef mij dan altijd een aai en een kroel. Ik ben samen met mijn zusje (lilly) gekomen maar helaas is ze al 2 jaar geleden overleden, maar nu heb ik nieuwe vriendinnetjes twee huistijgers (katten) die mij ook wel interessant vinden. Gelukkig blijf ik wel de baas, niet zeggen stttt ze zijn een beetje bang voor mij.

Piet

Dit is Piet. Onze agapornis van 10 maanden, over genomen van mensen die hem te luid vonden. Nu, bij ons heeft hij een plekje voor het leven, in ons huis en in ons hart! Wat een kereltje, ondernemend, sociaal, vrolijk en inderdaad hij fluit graag. Heerlijk toch?

Eemie

Ik ben nog steeds van mening dat mijn mooie van-de-kermis-geredde vis een plekje verdient. Na 7 jaar heeft 'ie in 1 maand tijd al twee (forse) bevallingen achter de rug! Ik ben enorm trots op zowel deze als mijn andere vissen. Een plekje op een wall of fame verdient 'ie dan ook dubbel en dwars!

Shaylee

Dit is Shaylee! 4 jaar jong. Na een moeilijke start van broodfokkers is ze helemaal top! Ze was als puppy altijd heel nieuwsgierig en ging dan met haar hoofdje tussen de schutting planken door om te kijken. Ze is vanaf dag 1 een goede vriendin van onze zoon, ze zijn nog steeds na 4 jaar twee handen op 1 buik. we zijn dolblij met haar.

Mien

Ons Mien, ze is een mini huisvarkentje die goed haar dametje staat tussen de 2 engelse Staffords, gek op wroeten en bellen blazen in het water!

Olaf

Hallo ik ben Olaf. Ik woon nu bijna 2 weken bij mijn nieuwe baasje en ik heb een hele lieve vriend van 3 jaar ontmoet die daar al was. Samen spelen we de hele dag en eten samen worteltjes en sla. We vermaken ons hier prima.

Betsy

Met dit koppie en een liefdevolle 'Prrrr?' word ik elke dag wakker. Deze poes is wel héél bijzonder. Ongeveer een half jaar geleden liep ik stage in een dierziekenhuis in Texas. In de weekenden reed ik paard op een ranch en op een dag kwam dit beestje uit het niets. Ze volgde me constant. Het was liefde op het eerste gezicht. Het dierziekenhuis heeft haar opgelapt en we zijn samen met het vliegtuig weer naar Nederland gereisd. Ik ben er trots op dat het nu zo goed met haar gaat. Deze zomer ligt ze heerlijk naast mij Pets Place. Genieten van haar nieuwe, gezonde levensstijl.

huisdier van de maand

Dumpy

Dit is Dumpy het is een Afrikaanse Witbuikegel. Dumpy is gekocht als huisdier maar denk dat zijn vorige baas zich vergist heeft in het houden van een witbuik egeltje. Dumpy is namelijk uitgezet in het bos Als hij niet optijd gevonden was had hij het niet overleefd. Toen hij bij mij kwam had hij last van mijten, schurft en wormpjes. Hierdoor was hij bijna kaal. Vertrouwen in de mens was hij kwijt. Nu na een half jaar is hij gelukkig gezond. Zijn stekels komen terug. Hij is nog weg erg onzeker maar toch nieuwschierig. En geniet stiekem toch wel van een knuffel.

huisdier van de maand

Lucky

Hoi ik ben Lucky en ben sinds 8 maanden bij dit gezin. Ik heb het er erg naar mijn zin. Zoals je ziet kan ik motor rijden, maar ik speel ook graag met een balletje. Ik ben gewoon heel lief!

Huisdier van de Maand

Guusje

Onze lieve Guusje verdient dat! Van een bang, slechte hoeven, niet willen eten, te mager en niet meer te vangen pony naar een nieuwsgierig dametje, die eigenlijk heel goed weet wat ze wilt! Ze blijkt gek op knuffelen en komt steeds dichtbij als we door de wei lopen, ze vindt het nu na 2 weken zo interessant dat we haar manen en staart konden uitborstelen en vlechten.

Huisdier van de maand

Buddy

Buddy, 5 en een halve maand oud . De leukste, grappigste en liefste mopshond ooit!