Prins

Prins hondenvoeding is een natuurlijke voeding en is er voor elke hond. Van puppy tot senior, van een hond met overgewicht tot een hond met een gevoelige huid. Bij Pets Place vind je het ruime Prins assortiment, zo kom je erachter welk Prins hondenvoer bij jouw viervoeter past.

Prins

Best verkochte producten

Prins kleine honden
Prins hondenworst

Advies voor je hond

Hondenvoer van Prins voor elk ras

Ben je op zoek naar goede gebalanceerde voeding voor jouw hond? Denk dan eens aan Prins hondenvoer. Prins is een Nederlands merk dat staat voor kwalitatief goed voer voor jouw viervoeter, dat ook nog eens lekker en gezond is. De samenstelling van het hondenvoer van Prins bestaat uit 100% hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Zo samengesteld, dat jouw hond de juiste dagelijkse hoeveelheid binnen krijgt.

Prins hondenvoer is er in verschillende soorten, van hondenbrokken tot natvoer, en voor honden van verschillende formaten. En uiteraard is er speciaal Prins hondenvoer puppy én voeding voor adult en senior honden ontwikkeld. Voor ieder ras heeft Prins een voeding samengesteld waar jouw hond zich het beste bij voelt. Ook als jouw hond een dieet moet volgen, of last heeft van bepaalde aandoeningen, zit je bij Prins goed.

Hoe garandeert Prins dat de voeding van goede kwaliteit is? Daar gaat een nauwkeurig proces aan vooraf. Al het hondenvoer van Prins wordt uitgebreid in de laboratoria van de firma getest. Zonder gebruik te maken van proefdieren. De verpakking doet de rest. Prins doet geen concessies aan de geur, smaak en samenstelling. Voor een lange houdbaarheidsduur zit er daarom zo min mogelijk zuurstof in de verpakking. Bij Prins draait alles om kwaliteit.

Prins hondenvoer: het assortiment

Het assortiment van Prins is gevarieerd, met producten voor verschillende rassen, gevoeligheden en leeftijdsfasen. Daarnaast heeft het verschillende productlijnen, elk met zijn unieke eigenschappen.

De Prins ProCare lijn zijn hondenbrokken met makkelijk verteerbare ingrediënten. Ook de ProCare Croque lijn bestaat uit droogvoer, maar dan in krokante vorm en vanwege het formaat geschikt voor ‘schrokkers’. Voor kleinere rashonden heeft Prins de ProCare Mini lijn samengesteld en grote honden maken gebruik van ProCare Protection. Verder heeft Prins nog verschillende dieetvoedingen (droog- en natvoer) en een Fit Selection lijn voor familiehonden. Wil je je hond vers vlees voorschotelen? Dan kies je voor Prins FreshCare, volledige diepvries vers vleesmaaltijden.