Eukanuba

Eukanuba hondenvoer is geschikt voor iedere hond. Van grote tot kleine honden, van puppy tot senior honden en van rasspecifiek hondenvoeding (voer voor o.a. de Duitse Herder) tot voer voor honden met gevoelige gewrichten. Bij Pets Place vind je een ruim assortiment van Eukanuba.
Eukanuba hondenvoer

Eukanuba rasvoeding
Eukanuba speciale voeding Daily Care

Advies voor je hond

Eukanuba hondenvoer kopen

Eukanuba hondenvoer bestaat al sinds 1969. Het recept van Eukanuba zorgt ervoor dat je hond een optimale verzorging krijgt gedurende al zijn levensstadia. Eukanuba gebruikt dierlijke eiwitten die de spieren en gewrichten van jouw hond ondersteunen. Eukanuba is bovendien planeet vriendelijk. Maar liefst 25% gebruikte energie in het maakproces van de hondenbrok wordt gegenereerd door hun eigen windmolens.

Eukanuba hondenbrokken zijn krokant van aard. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende levensstadia en voor elk formaat hond. Daarnaast is er een algemene brok van Eukanuba voor alle volwassen rassen verkrijgbaar. Moet jouw volwassen hond op een speciaal dieet? Kies dan voor de dieet hondenbrokken. Zo zijn er brokken voor gewichtscontrole, spieren en gewrichten, een gevoelige maag en een gevoelige huid. Deze brokken bevatten dan ook speciale ingrediënten. Ook heeft Eukanuba een Nature+ en Nature+ graanvrije versie. Deze voeding bevat enkel voedingsstoffen uit natuurlijke producten, met vitamines en mineralen uit fruit en groente.

Eukanuba puppy voer

Is jouw hond nog jong? Kies dan voor Eukanuba puppy voeding. Het puppy voer van Eukanuba is speciaal gemaakt voor de groeifase van de hond. In deze producten zitten veel eiwitten, vitamines en mineralen voor de ontwikkeling van de botten en gewrichten. Wanneer de puppy is volgroeid kan er worden overgestapt naar de volwassen hondenvoer van Eukanuba. In deze voeding zitten minder eiwitten, mineralen en vitamines dan in de puppyvoeding (afhankelijk van welke brok er wordt gekocht).

In tegenstelling tot puppy en volwassen hondenvoer bevat Eukanuba senior voeding minder vet, fosfor, eiwitten en calorieën. Dat is het geval omdat een oudere hond minder energie verbruikt dan jongere honden. Afhankelijk van de hond, de activiteit en het ras kan seniorenvoeding worden gegeven aan kleine honden vanaf 7 jaar en bij grote honden (vanaf 50 kg) vanaf 5 jaar. Senior hondenvoer van Eukanuba bevat een grotere hoeveelheid aan vezels. Deze zorgen voor een goede spijsvertering.