Bench

Bij de aanschaf van een puppy of een nieuwe hond, hoort automatisch ook een hondenbench. Hondenbenches koop je natuurlijk bij Pets Place. We verkopen naast gewone benches ook softbenches voor het vervoeren van je hond in de auto en stevige hondenhokken.

Hondenbenches

Waarom een hondenbench?

Wil je een hondenbench gaan kopen? Dan kun je de bench voor meerdere doeleinden inzetten. Sommige vinden een bench zielig voor de hond, maar het tegendeel is echter waar. De bench is namelijk, zeker voor een jonge hond, een vertrouwde plek mits je er goed mee omgaat.

Gebruik een bench om je puppy zindelijk te maken

Wanneer je net een puppy in huis krijgt, is een bench een zeer geschikt middel om je puppy zindelijk te maken. Zorg dat de bench aantrekkelijk is voor je puppy om in te slapen en zet hem de eerste nachten naast je bed. Wanneer je puppy vertrouwd is geraakt met de bench, dan is dit voor hem een veilige plaats waar hij of zij zich terug kan trekken.

Bench gebruiken om te trainen

Naast het zindelijk maken kun je een hondenbench ook inzetten om je hond te trainen. Jonge honden zijn erg speels en weten soms niet van ophouden. Door ze aan te leren dat de bench een rustplek is, kun je jouw puppy in de bench plaatsen zodra het tijd is om even rust te nemen.

Vervoer je hond in een bench

Ga je op stap of op vakantie en wil je jouw hond meenemen in de auto? Dan kun je jouw hond ook vervoeren in een bench. Kies in dit geval voor een bench met een schuine achterzijde zodat deze in de auto past. In het geval van een ongeluk zit je hond daarin ook veiliger.

Hondenbench alternatief

Ga je een dagje uit, op vakantie of moet je jouw hond meenemen naar de dierenarts? Dan is een hondenbench niet altijd handig. In dat geval kun je ook kiezen om je hond te vervoeren in een vervoersbox. Is jouw hond niet al te groot? Dan kun je hem ook vervoeren in een leuke Hondentas. Ben je juist een fanatieke fietser of hou je erg van wandelen? Neem je hond dan mee in een daarvoor geschikte hondenbuggy.

13 items

 1. Voldux Hondenhok Storm - Hondenhok - 217x110x116 cm Naturel
  Voldux Hondenhok Storm - Hondenhok - 217x110x116 cm Naturel
  € 674,00
  Alleen in de winkels
  Uitverkocht
 2. Voldux Hondenhok Boas - Hondenhok - 160x100x101 cm Naturel
  Voldux Hondenhok Boas - Hondenhok - 160x100x101 cm Naturel
  € 474,00
  Alleen in de winkels
  Uitverkocht

13 items