Dierendag Verwendag met Pets Place!

Dierendag Verwendag met Pets Place!

Eindelijk, 4 oktober is het weer zover! De dag waar jouw hond, kat of ander dierenvriendje het hele jaar op zit te wachten; Dierendag Verwendag! Dit jaar gaan we ze verwennen met twee hele leuke acties: een wellnessbeleving met je hond en een exclusief verwenpakket voor jouw dier! Bekijk ook onze scherpe aanbiedingen in de shop!

Shop leuke aanbiedingen voor jouw dier!

Acties voor je hond
Acties voor je kat
Acties voor je knaagdier & konijn
Acties voor je vogel
Acties voor je paard
Acties voor je vis

Win een wellnessbeleving samen met je hond op dierendag!

Maak kans op een wellnessbeleving samen met je hond bij de Veluwse Bron bij een minimale besteding van 20 euro in de winkel of webshop! Je ontvangt 16 t/m 29 september een voucher bij je aankoop in de winkel of in je pakket bij een online bestelling om mee te doen aan deze winactie.

De wincode kan t/m 3 oktober ingediend worden op de website.

Op deze dag geniet je samen met je hond van een heerlijke ontspannen wellnessbeleving! Zo zijn er diverse workshops zoals “Happy, healthy lifestyle voor je hond”. Er is een Vets Place dierenarts aanwezig voor een gezondsheidscheck en wij organiseren een spetterende “hondenplons”!

Als baasje geniet je van een wellness treatment van de Veluwse Bron; een lekkere massage met heerlijke geuren. Daar bovenop krijg je ook nog een tegoedbon voor een dagentree bij de Veluwse Bron.

De wellnessbeleving vindt plaats op dierendag (4 oktober 2019) vanaf 12:00 tot 17:00 uur bij de Veluwse Bron te Emst. Uit alle deelnames kiezen wij maar liefst 25 winnaars! Per winnaar krijgen maximaal 2 personen en 1 hond toegang tot de wellnessbeleving. Het volledige programma zal gedeeld en besproken worden met de gelukkige winnaars!

Verwenpakket voor jouw dier!

Heb jij een hond, kat, konijn of knaagdier? Wij hebben een exclusief verwenpakket samengesteld met hoge kortingen om jouw dier goed in het zonnetje te zetten. De verwenpakketten zijn vanaf 23 september t/m 6 oktober verkrijgbaar in onze winkels en webshop!

Kat

Verwenpakket voor je kat

Inspiratie nodig om je dier te verwennen?

Lees onze 9 verwentips om jouw beestje extra blij te maken!

9 tips om je huisdier te verwennen Of laat je inspireren door foto's van andere baasjes op instagram via onze inspiratiepagina.