Betalen

Betalen

Hoe kan ik betalen bij Pets Place?

Je betaalt bij Pets Place met iDEAL, Creditcard, Paypal, of Afterpay. Betaling met iDeal en Creditcard is gratis, voor het gebruik van Paypal en Afterpay wordt €2,- in rekening gebracht.

  • iDEAL: Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestellen de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, met behulp van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
  • Creditcard: We accepteren Visa en Mastercard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.
  • Paypal: Met Paypal kun je je online betaling snel afronden, zonder een bevestiging met bijvoorbeeld een reader. Wanneer je eenmalig een Paypal account hebt aangemaakt, koppel je deze eenvoudig aan je bankrekening. Wil je dit niet? Dan kun je zelf geld storten op de Paypal rekening. Vervolgens kun je met Paypal in 1 stap je bestelling afronden en betalen.
  • Afterpay: AfterPay voert voor Pets Place.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Afterpay via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. In deze e-mail staat een iDEAL-link zodat je het direct over kunt maken, maar ook kun je alle betaalgegevens raadplegen om het bedrag via een overboeking over te maken. Deze e-mail ontvang je binnen vijf werkdagen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Je dient de betaling te voldoen binnen 14 dagen. Voor vragen over de betaling kun je contact opnemen met Afterpay via telefoonnummer 020 - 723 0270 of via www.afterpay.nl. Wanneer je kiest voor een betaling met Afterpay, dan is het minimale bedrag van je bestelling €5,- maar mag niet meer dan €750,- bedragen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement

Betaal ik veilig bij Pets Place?

Ja, Pets Place maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen.

Consumentenservice

Iedere werkdag bereikbaar van 09:00 - 17:00

Telefoonnummer

0318 - 759 259
0318 - 759 200 (zakelijk)

E-mailadres

service@petsplace.nl