Beta Sensitive Zalm&Rijst - Hondenvoer

€ 0,00
Korte omschrijving
Complete voeding speciaal voor gevoelige honden
  • Kalkoen. Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt.
  • Met geselecteerde natuurlijke ingrediënten.
  • Geproduceerd in Engeland
SKU
M-7613036470124

BETA

Wij weten, net als jij, dat honden het gezonds en gelukkigst zijn wanneer ze een zorgeloos en vrij leven leiden, zoals echte honden dit zouden moeten kunnen. Honden willen buiten zijn, de wereld ontdekken en plezier hebben! Hierom hebben wij bij Purina, een organisatie met al 90 jaar ervaring in honden voeding en gedrag, BETA ontwikkeld. De voeding van BETA is een speciaal geproduceerd assortiment met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en met Kalkoen, Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt. Geïnspireerd door de natuur en geproduceerd in onze fabriek in Suffolk in de UK, voorzien al onze producten jouw hond van gezonde voeding die hem ondersteunt van binnen en van buiten. Onze voeding helpt jouw hond een actief en nieuwsgierig leven te leiden.

SENSITIVE

Wij weten dat sommige honden gevoeliger zijn voor voeding dan anderen, maar dat hoeft hem niet tegen te houden net zo een actief en nieuwsgierig leven te leiden als zijn soortgenootjes. PURINA® BETA® op maat gemaakte voeding voor gevoelige honden bevat zalm, een eiwit van hoge kwaliteit die helpt een gezonde spijsvertering te ondersteunen, samen met Omega 3&6 vetzuren die helpen mogelijke ongemakken weg te nemen in de gevoelige huid van jouw hond. Onze voeding is tevens speciaal samengesteld met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en natuurlijke probioticum om de spijsvertering van jouw hond te ondersteunen, waardoor jouw gevoelige hond het meeste uit zijn dag haalt! Dit alles zonder enige toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.
Productspecificaties
Artikelnummer 342763
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 Rijst
Smaak3 N/A
sort_order 3125
Merk Beta
Gewicht N/A
Gewichten N/A
Assortiment Dier
Produktgroepen Standaard Voeding
produktgroepen2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Soort Alle Leeftijden
Soort2 N/A
Soort3 N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Zalm
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Voedingsadvies: Zie de tabel voor de aanbevolen dagelijkse voedingshoeveelheden. Deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. Pas de hoeveelheid aan naar gelang het activiteitenniveau. fysieke conditie en individuele behoefte van uw hond. Schoon en vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. Om de gezondheid van uw hond te controleren. raadpleeg regelmatig een dierenarts. Introduceer BETA® geleidelijk over 7 dagen. Voedingsadvies: Dagelijkse voedingshoeveelheden voor volwassen gevoelige honden (gram per dag): Zie tabel op verpakking
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Beta Sensitive Zalm&Rijst - Hondenvoer
Jouw rating