Beta Senior Kip - Hondenvoer

Speciale prijs € 31,49 Reguliere prijs € 41,99
14 kg 41.99€ 3€ / kg
Korte omschrijving
Complete voeding speciaal voor je senior hond
  • Kalkoen. Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt.
  • Met geselecteerde natuurlijke ingrediënten.
  • Geproduceerd in Engeland
SKU
M-7613036470087

BETA

Wij weten, net als jij, dat honden het gezonds en gelukkigst zijn wanneer ze een zorgeloos en vrij leven leiden, zoals echte honden dit zouden moeten kunnen. Honden willen buiten zijn, de wereld ontdekken en plezier hebben! Hierom hebben wij bij Purina, een organisatie met al 90 jaar ervaring in honden voeding en gedrag, BETA ontwikkeld. De voeding van BETA is een speciaal geproduceerd assortiment met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en met Kalkoen, Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt. Geïnspireerd door de natuur en geproduceerd in onze fabriek in Suffolk in de UK, voorzien al onze producten jouw hond van gezonde voeding die hem ondersteunt van binnen en van buiten. Onze voeding helpt jouw hond een actief en nieuwsgierig leven te leiden.

SENIOR

Ook wanneer jouw hond zich in zijn gouden jaren bevindt, betekent dit niet dat hij geen actief en nieuwsgierig leven meer kan leiden. PURINA® BETA® op maat gemaakte voeding voor senior volwassen honden bevat Omega 3 vetzuren die helpen zijn gewrichten te ondersteunen en antioxidanten om zijn immuunsysteem te ondersteunen. Onze voeding is speciaal samengesteld met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en een natuurlijke probioticum om de spijsvertering van jouw hond te helpen ondersteunen, zodat hij nog steeds dagelijks klaar staat wanneer je zijn uitlaatlijn pakt! Dit alles zonder enige toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.
Productspecificaties
Artikelnummer 342760
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 N/A
Smaak3 N/A
sort_order 3155
Merk Beta
Gewicht N/A
Gewichten N/A
Assortiment Dier
Produktgroepen Standaard Voeding
produktgroepen2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Soort Senior
Soort2 N/A
Soort3 N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Kip
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Voedingsadvies: Zie de tabel voor de aanbevolen dagelijkse voedingshoeveelheden. Deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. Pas de hoeveelheid aan naar gelang het activiteitenniveau. fysieke conditie en individuele behoefte van uw hond. Schoon en vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. Om de gezondheid van uw hond te controleren. raadpleeg regelmatig een dierenarts. Introduceer BETA® geleidelijk over 7 dagen. Voedingsadvies: Dagelijkse voedingshoeveelheden voor senior honden (gram per dag): Zie tabel op verpakking
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Beta Senior Kip - Hondenvoer
Jouw rating