Beta Puppy Kalkoen&Lam - Hondenvoer

Speciale prijs € 31,49 Reguliere prijs € 41,99
14 kg 41.99€ 3€ / kg
Korte omschrijving
Complete voeding voor je puppy
  • Kalkoen. Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt.
  • Met geselecteerde natuurlijke ingrediënten.
  • Geproduceerd in Engeland
SKU
M-7613036470186

BETA

Wij weten, net als jij, dat honden het gezonds en gelukkigst zijn wanneer ze een zorgeloos en vrij leven leiden, zoals echte honden dit zouden moeten kunnen. Honden willen buiten zijn, de wereld ontdekken en plezier hebben! Hierom hebben wij bij Purina, een organisatie met al 90 jaar ervaring in honden voeding en gedrag, BETA ontwikkeld. De voeding van BETA is een speciaal geproduceerd assortiment met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en met Kalkoen, Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt. Geïnspireerd door de natuur en geproduceerd in onze fabriek in Suffolk in de UK, voorzien al onze producten jouw hond van gezonde voeding die hem ondersteunt van binnen en van buiten. Onze voeding helpt jouw hond een actief en nieuwsgierig leven te leiden.

PUPPY

Snuffelen, achtervolgen en onderzoeken, alles is nieuw voor jouw pup en opgroeien is hard werken! PURINA® BETA® op maat gemaakte voeding voor Puppy’s bevat antioxidanten die helpen zijn immuunsysteem te ondersteunen, ook bevat de voeding DHA, essentieel is voor opgroeiende puppy’s. Onze voeding is speciaal samengesteld met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en natuurlijke probioticum om de spijsvertering van jouw puppy te helpen ondersteunen zodat hij de wereld kan ontdekken, elke dag weer! Dit alles zonder enige toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.
Productspecificaties
Artikelnummer 342756
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 Lam
Smaak3 N/A
sort_order 3100
Merk Beta
Gewicht N/A
Gewichten N/A
Assortiment Dier
Produktgroepen Standaard Voeding
produktgroepen2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Soort Puppy
Soort2 Junior
Soort3 N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Kalkoen
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Geef puppy’s jonger dan 3 maanden hun dagelijkse hoeveelheid voeding verdeeld over 3-4 maaltijden en bevochtig het voedsel. Verminder vanaf de leeftijd van 3 maanden geleidelijk de hoeveelheid vocht en geef 3 maaltijden per dag. Voorzie puppy’s van 6-12 maanden van 2 maaltijden per dag. Afhankelijk van zijn mate van activiteit en lichaamsconditie kunt u de dagelijkse hoeveelheden aanpassen. -. Voedingsadvies gedurende dracht en zogen: Gedurende de laatste 3 tot 4 weken van de dracht en gedurende het zogen. dienen de voedingshoeveelheden van uw hond met 1.5 tot 2 keer te worden vermeerderd. Na het spenen dient de voeding van de moederhond aangepast te worden om haar ideale lichaamsconditie te behouden. Schoon en vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. Introduceer BETA® geleidelijk over 7 dagen. Voedingsadvies: Dagelijkse voedingshoeveelheden voor puppy's (gram per dag): Zie tabel op verpakking
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Beta Puppy Kalkoen&Lam - Hondenvoer
Jouw rating