Beta Adult Kalkoen&Lam - Hondenvoer

Speciale prijs € 6,74 Reguliere prijs € 8,99
2 kg 8.99€ 4.5€ / kg
Korte omschrijving
Complete voeding speciaal voor je volwassen hond
  • Kalkoen. Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt.
  • Met geselecteerde natuurlijke ingrediënten.
  • Geproduceerd in Engeland
SKU
M-7613036470025

BETA

Wij weten, net als jij, dat honden het gezonds en gelukkigst zijn wanneer ze een zorgeloos en vrij leven leiden, zoals echte honden dit zouden moeten kunnen. Honden willen buiten zijn, de wereld ontdekken en plezier hebben! Hierom hebben wij bij Purina, een organisatie met al 90 jaar ervaring in honden voeding en gedrag, BETA ontwikkeld. De voeding van BETA is een speciaal geproduceerd assortiment met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en met Kalkoen, Kip of Zalm als nummer 1 ingrediënt. Geïnspireerd door de natuur en geproduceerd in onze fabriek in Suffolk in de UK, voorzien al onze producten jouw hond van gezonde voeding die hem ondersteunt van binnen en van buiten. Onze voeding helpt jouw hond een actief en nieuwsgierig leven te leiden.

ADULT

Een echte hond zijn betekent rennen, springen en een vrij leven leiden. Hiervoor heeft hij voeding nodig die zijn natuurlijk enthousiasme voor het leven effectief kan ondersteunen. PURINA® BETA® speciaal afgestemde voeding voor volwassen honden bevat essentiële vitamines en mineralen die helpen zijn botten te ondersteunen, dankzij de hoge levels eiwitten en vetten helpt de voeding spieronderhoud te ondersteunen. Onze voeding is speciaal geformuleerd met geselecteerde natuurlijke ingrediënten en natuurlijk probioticum om de spijsvertering van jouw avontuurlijke hond te helpen ondersteunen zodat hij de gehele dag op zijn best is! Dit alles zonder enige toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.
Productspecificaties
Artikelnummer 342758
Promo Tekst _
Aanbiedingen _
Promo Vipclub N/A
DC_RZ DC
Formaten2 N/A
Formaten3 N/A
Gezondheid2 N/A
Gezondheid3 N/A
Kleur2 N/A
Kleur3 N/A
KNGF N/A
Kwaliteit2 N/A
Maat2 N/A
Maat3 N/A
Materiaal N/A
Materiaalsoort2 N/A
season2 N/A
season3 N/A
Size2 N/A
Size3 N/A
Smaak2 Lam
Smaak3 N/A
sort_order 3110
Merk Beta
Gewicht N/A
Gewichten N/A
Assortiment Dier
Produktgroepen Standaard Voeding
produktgroepen2 Geëxpandeerd
Produktgroeps Kleinverpakking
Soort Volwassen
Soort2 N/A
Soort3 N/A
Type N/A
HulpHond N/A
Gezondheid Verzorgen
Inhoud N/A
Maat N/A
Smaak Kalkoen
Kwaliteit N/A
Verpakking N/A
Special N/A
Materiaalsoort N/A
Assortimentserie N/A
Produktgroep Droogvoer
Artikelgroep N/A
Vipclub N/A
Maten N/A
Smaken N/A
Units N/A
Volumes N/A
Aanbeveling Voedingsadvies: Zie de tabel voor de aanbevolen dagelijkse voedingshoeveelheden. Deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. Pas de hoeveelheid aan naar gelang het activiteitenniveau. fysieke conditie en individuele behoefte van uw hond. Schoon en vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. Om de gezondheid van uw hond te controleren. raadpleeg regelmatig een dierenarts. Introduceer BETA® geleidelijk over 7 dagen. Voedingsadvies: Dagelijkse voedingshoeveelheden voor volwassen honden (gram per dag): Zie tabel op verpakking
Analyse N/A
Samenstelling N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Beta Adult Kalkoen&Lam - Hondenvoer
Jouw rating