bazoeki

 

Bazoeki

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe kwispelende huisgenoot, samen met je gezin zoekende naar een echte familiehond of wil je juist dat jouw hond mee kan naar het werk? De online zoektocht naar een goede betrouwbare fokker is niet gemakkelijk. Je hoort veel over onzuivere hondenhandel en -fokkerijen, wat voor je pup en de moederdieren geen eerlijk en fijn hondenleven is. Een goede en gezonde start van het leven van jouw puppy is van groot belang. Maar waar begin je dan?

bazoeki keurmerk

Dan kan je terecht bij Bazoeki!

Wij helpen je samen met Bazoeki naar het zoeken van een betrouwbare fokker voor jouw nieuwe puppy. Zij hebben een netwerk van betrouwbare fokkers die voldoen aan de "Bazoeki standaard" en die daar ook jaarlijks op gekeurd worden. Gezondheid, gedrag en welzijn zijn de belangrijkste aspecten die zijn opgenomen in deze standaard. Jij kan hier, als kersverse baas-in-spe, zoeken naar de juiste match met een betrouwbare fokker. Zo weet je zeker: jij en je nieuwe pup kunnen zorgeloos beginnen aan jullie nieuwe vriendschap.

 

 

Bazoeki standaard

Gezondheid

De fokkers die samenwerken met Bazoeki hebben er alles aan gedaan om de pups een gezonde start te geven. Daarnaast geven ze de eerste paar weken alle nodige zorg om de pups gezond naar jouw huis te laten gaan.

Gedrag

Bazoeki-fokkers doen hun best om hun pups zo goed mogelijk voor te bereiden op een verhuizing naar jouw huis. Dit doen ze door de pups veel bloot te stellen aan menselijk contact, te spelen en te laten wennen aan alledaagse dingen.

Welzijn

Bazoeki vindt het belangrijk dat zowel pups als moederhond alle nodige zorg krijgen ten tijde van de dracht, de geboorte en de tijd daarna met de pups. Dit betekent dat Bazoeki-fokkers zorgen voor een veilige, schone en verrijkende omgeving.

 

Welk hondenras past bij jou?

rasoverzicht

Wil je weten welk hondenras bij jou (en jouw gezin) past? Doe dan nu de online puppytest! De test bestaat uit 16 multiple choice vragen. Aan de hand van jouw antwoorden worden er 'punten' toegekend aan de hondenrassen en berekenen we zo jouw persoonlijke top 3.

Start nu met het beantwoorden van de vragen!