Download de Pets Place Vip Club App

Welkom bij de VIP club

Gek op dier en/ of tuin? Word dan lid van de VIP Club en spaar voor extra voordeel bij Pets Place en Boerenbond op een leuke simpele manier. Met de kaart of via de gratis app op je smartphone spaar je punten, ontvang je persoonlijke aanbiedingen en de laatste nieuwtjes & tips. Voor elke uitgegeven Euro ontvang je 1 punt, bij 250 punten kun je dit inwisselen voor een korting van € 2.50 of je spaart voor cadeaus voor je tuin en dier.

VIP Club leden hebben bij ons een streepje voor. Naast korting ontvang je geregeld exclusieve persoonlijke aanbiedingen, uitnodigingen voor events en bieden we je relevante informatie en tips. Je kunt je ook abonneren op bepaalde exclusieve services, stuk voor stuk speciaal op jouw wensen afgestemd.

Download de app

Apple Pets Place app downloaden
Android Pets Place app downloaden

1) Downloaden

Download de gratis Pets Place app of de gratis Boerenbond app via de App Store of Google Play. Vul je e-mailadres en een wachtwoord in. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je VIP account activeert. Na activatie van je account kun je de app en je klantenkaart gebruiken. Als je al in onze webshop koopt, gebruik dan hetzelfde e-mail adres en wachtwoord.

2) Klantnummer

Laat je klantnummer in de app op je telefoon scannen bij de kassa en begin direct met het sparen van punten. Het maakt niet uit of je de Pets Place of de Boerenbond app kiest, je kunt in beide sparen voor dier en tuin.

3) Persoonlijke aanbiedingen

Vanaf nu ontvang je wekelijks via e-mail een nieuwsbrief met tips en informatie over acties én je persoonlijke aanbiedingen. De persoonlijke aanbieding ontvang je ook in de app. Je kunt bovendien je interesses in je profiel altijd aanvullen voor nog meer voordeel en nieuwtjes.