Met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie bestrijd je vlooien op een alternatieve manier. Vlooienlarven en vlooieneitjes kunnen zich niet tot een volwassen vlo ontwikkelen.

Vlooien anti-conceptie

Naast vlooiendruppels is er een alternatieve manier om vlooien te bestrijden. Met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie zorg je dat vlooienlarven en vlooieneitjes zich niet tot een volwassen vlo kunnen ontwikkelen. Er ontstaat hierdoor geen vlooienplaag. Volwassen vlooien worden niet aangepakt met Vlooien Anti-Conceptie, het middel is hierdoor ideaal om preventief te gebruiken.

De voordelen van Beaphar Vlooien Anti-Conceptie

  • Voorkomt vlooien in huis
  • Gebruik 1 x per maand door voeding of direct in de bek
  • Ook geschikt voor pups & kittens en voor drachtige & lacterende dieren
  • Veilig te combineren met andere vlooienmiddelen
  • 100% veilig zonder bijzondere waarschuwingen, bijwerkingen of resistentie

Hoe werkt Vlooien Anti-Conceptie?

Een vlo wordt direct onvruchtbaar wanneer deze je huisdier bijt. Lufenuron is de werkzame stof die voortplanting van vlooien onderbreekt. Eitjes komen hierdoor niet uit en larven vervellen niet tot volwassen vlo.

null

Werking Vlooien Anti-Conceptie

100% veilig

Vlooien Anti-Conceptie is getest in diverse laboratoria, klinieken en huishoudens. Het middel is aangetoond veilig voor pups en kittens, drachtige en lacterende dieren, zieke en verzwakte dieren. Het middel is vrij van giftige stoffen en hiermee het meest veilige middel voor mens & dier en in combinatie met andere medicijnen. Jouw huisdier is 100% knuffelveilig!

Hoe gebruik je Vlooien Anti-Conceptie?

Vlooien Anti-Conceptie komt voor honden in een tablet, voor katten in een suspensie. Meng het middel 1 x per maand door de voeding of geef het direct in de bek. Vlooien Anti-Conceptie is een preventief middel. Wanneer er al vlooien aanwezig zijn gebruik je een product die ook volwassen vlooien doodt.

BESTEL BEAPHAR VLOOIEN ANTI-CONCEPTIE IN ONZE WEBSHOP