Wil jij graag weten welke route je met jouw hond hebt gelopen? Of loopt jouw hond vaak los maar wel ver weg? Sommige mensen hebben een hond die vaker zijn eigen gang gaat. Wanneer jij jouw hond vaker kwijt bent en geen zin hebt om uren te zoeken waar hij/zij is gebleven, kun je overwegen een GPS-tracker aan te schaffen. Maar ook wanneer je jouw hond los laat lopen en hem in de gaten wilt blijven houden is dit apparaatje erg handig.

Wat is een GPS tracker?

Een GPS-tracker is een apparaatje dat je aan de halsband van je hond vast maakt. Dit apparaatje kan de locatie van jouw hond bepalen en verstuurd het naar een app op je telefoon. Op deze manier kun je precies bepalen waar jouw hond heen is gegaan. De kosten voor de GPS-tracker zijn voor het apparaatje zelf en een abonnement waar je maandelijks voor betaald. Dit abonnement moet je afsluiten omdat de GPS-tracker de locatie naar jouw telefoon opstuurt via mobielendata.

De GPS-tracker van Tractive

De GPS-tracker van Tractive kan naast de locatie van je hond ook een melding geven wanneer hij bijvoorbeeld de achtertuin verlaat. Dit kan doordat je zelf een begrenst gebied kan instellen in de app. Dit kan van je achtertuin zijn maar ook een bijvoorbeeld het wandelgebied. Hierdoor weet je precies wanneer jouw hond op avontuur wilt gaan.

null
Wist je dat de GPS tracker van Tractive ook de live locatie van je hond kan doorgeven! De locatie zal elke 2-3 seconden worden ge-update. Daarnaast kun je achteraf ook zien hoe jouw hond is gelopen.

De GPS-tracker is lichtgewicht en waterproof. Daarnaast is het apparaatje binnen 2 uur volledig opgeladen. Je kunt ook meerdere telefoons koppelen aan één gps of de locatie van jouw dier delen.

BESTEL DE GPS-TRACKER IN DE WEBSHOP