De Pets Place Race komt er weer aan! In samenwerking met Britt Dekker van DierenpraatTV organiseren we een aantal races in een aantal winkels van Pets Place (Boerenbond).

null

Wist je dat?

De eerstvolgende race gepland staat op zaterdag 20 april. Deze gaat plaats vinden bij Pets Place Boerenbond Wijchen. Meld je aan!
Meld je aan!

Wat is de Pets Place Race?

Ben je tussen de 6 – 12 jaar en heb je een of meerdere huisdieren? Dan heb je geluk! Jij kan je inschrijven voor de Pets Place Race en gave dierenspullen winnen voor jouw huisdier. Schrijf je in, kom naar de winkel en wie weet mag jij meedoen met de race! Van alle aanmeldingen worden er in de winkel twee teams gemaakt van 3 deelnemers. Met je team verzamel je zo snel mogelijk zo veel mogelijk spullen. Denk je dat jij kan winnen? Dan win je gave prijzen voor jouw huisdier!

Na afloop is er genoeg tijd om met Britt op de foto te gaan!

Bekijk hieronder eerder opgenomen Pets Place Races!

race

Meet en Greet met Britt Dekker!

Naast de Pets Place Race is er ook een Meet&Greet! Britt zal tijdens de race aanwezig zijn om met jou als fan op de foto te gaan en met elkaar te praten. Het wordt een gezellige dag om nooit te vergeten! Bovendien heb je kans om in één van de DierenpraatTV-afleveringen voor te komen! Cool hé?

null

Wist je dat?

Britt in veel video's van DierenpraatTV in één van onze Pets Place winkels te vinden is?

Meld je aan!

Meld je aan, kom naar de winkel en wie weet mag jij samen met Britt en andere deelnemers gaan racen voor jouw huisdier! Let op: je hoort dus niet van te voren of je mee mag doen. Van alle aanmeldingen worden er in de winkel op 20 april deelnemers gekozen! Zorg dus dat je er bij bent!

Agenda

Hieronder staan alle georganiseerde races. Momenteel staan de volgende races ingepland

16/02/2019 – Pets Place Boerenbond Waalwijk | START om 12:00 uur  | Bekijk hier de video van de race!
20/04/2019Pets Place Boerenbond Wijchen | START om 12:00 uur | Meld je aan!