Deze producten van Pets Place Naturals bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en hebben geen kunstmatige toevoegingen. Met een groot aandeel verse vis of vers vlees van hoge kwaliteit en daardoor boordevol gezonde dierlijke eiwitten en vetten. Daarnaast bevat het hondenvoer vitamines, mineralen en natuurlijke anti-oxidanten door extra groente en fruit.

Geperste brokken

Pets Place Naturals is hondenvoer in de vorm van geperste brokken. Geperste brokken worden op een lagere temperatuur bereid en vallen in de maag snel uiteen. Door de geringe verhitting blijven bovendien de eiwitten en vitamines beter behouden. Daarnaast zijn de koolhydraten beter te verteren.

Pets Place naturals adult small

null

Overstappen

Als je overstapt van een krokante (geëxtrudeerde) brok naar een geperste brok, adviseren wij de hond in één keer over te zetten op de nieuwe voeding, en het dus niet te mengen.

Rijk aan verse vis of vers vlees

Elke variant uit de Pets Place Naturals selectie is rijk aan dierlijke eiwitten en vetten. Deze eiwitten zijn tot wel 90% afkomstig van dierlijke eiwitbronnen. We gebruiken daarvoor bijvoorbeeld vers lamsvlees, zalm of kip. Goed voor meer vitaliteit en sterke botten en spieren.

Pets Place naturals graanvrij

Glutenvrij en hypoallergeen

Het voer van Pets Place Naturals is volledig glutenvrij en hypoallergeen. Er is geen tarwe of mais gebruikt maar rijst of aardappel. Dit helpt de vertering en vermindert de kans op maag- en darmklachten. Vandaar dat de voeding ideaal is voor honden met voedselintolerantie of allergie. Er is ook een volledig graanvrije variant beschikbaar.

null

Vitamines en mineralen

Pets Place Naturals bevat zalmolie, appel, cranberry, tomaat, spirulina, Echinacea, yucca en inuline. Deze toevoegingen zorgen voor extra vitamines, mineralen en anti-oxidanten.

Vers vlees uit de diepvries

Pets Place Naturals is uitstekend te combineren met Pets Place Fresh, onze handige vers vlees maaltijden uit de diepvries. De geperste brokken zijn verhit op een lagere temperatuur, waardoor de eiwitten en vitamines beter behouden blijven. Pets Place Fresh bevat goede bacteriën die de darmwerkingen ondersteunen. Door beide producten te combineren help je jouw hond aan een goede en evenwichtige darmflora. Bovendien is het voor je hond lekker en afwisselend. Pets Place Fresh is verkrijgbaar bij onze Pets Place winkels.

pets place fresh adult

Pets Place Fresh Adult