Jij bent uitgenodigd voor de opening van onze nieuwe winkel Pets Place Beilen! 

Op vrijdag 21 september openen we de deuren van onze nieuwe winkel op de Molenpassage 1b (naast de Aldi en Keurslager). Dat vieren we graag samen met jou!

Vier je met ons mee?

Om de opening feestelijk te vieren, nodigen we je uit om op vrijdag 21 september van 11-16 uur kennis te komen maken met enkele producten uit ons assortiment. Je kan jouw hond gratis laten ontwormen met de producten van Milbemax en we geven jou graag een professioneel (en gratis) advies over hoe je stress kan voorkomen en verminderen van je hond of kat met de producten van Feliway.

Op zaterdag 22 september komt Edgard & Cooper een demonstratie geven van hun natuurlijke voeding voor jouw hond. Een nieuwkomer in het assortiment! Benieuwd naar het merk? Kom dan tussen 10-16 uur naar onze winkel om kennis te maken.

Ervaar de nieuwe winkel!

We willen dat winkelen voor je huisdier gemakkelijk en leuk is! Op de nieuwe locatie is de winkel op een overzichtelijke manier ingericht. Zo kunnen we jou nog beter adviseren met de beste producten voor je huisdier(en). Natuurlijk staat ons professionele team voor je klaar voor een persoonlijk advies en al je vragen! Kom je ook de sfeer proeven van onze nieuwe winkel?

De nieuwe winkel is gevestigd op het onderstaande adres:

Pets Place Beilen
Molenpassage 1b
9411 ZV Beilen

Kom je de opening met ons mee vieren in de winkel? Wie zien je graag verschijnen!

*Voor de appeltaarten geldt OP=OP.