Wist je dat het gezond is om jouw hond zowel natvoer als droogvoer te geven? Op deze manier geniet je huisdier van de voordelen van beide soorten hondenvoer. Droogvoeding en natvoeding van PEDIGREE® zijn complete maaltijden die erg goed gecombineerd kunnen worden.

Waarom zou je natvoer geven aan je hond?

Het voordeel van natvoer is dat je huisdier voldoende vocht binnenkrijgt. Dit is erg belangrijk voor de nieren en de spijsvertering. Daarnaast is de caloriedichtheid van natvoeding relatief laag. Zo wordt je hond ook niet zo snel te dik. Nog een erg groot voordeel: honden vinden natvoer hartstikke lekker!

Waarom zou je droogvoer geven aan je hond?

Honden hebben vier universele basisbehoeften. Vital Protection droge brokken van PEDIGREE® zijn speciaal ontwikkeld om je hond te ondersteunen in alle vier deze behoeften.

1. Sterk afweersysteem

De extra Vitamine E en mineralen in PEDIGREE® Vital Protection ondersteunen het afweersysteem. Een sterk afweersysteem is belangrijk voor je hond om weerbaar te zijn tegen ziektes, bacteriën en virussen.

2. Gezonde huid en vacht

De recepten van PEDIGREE® bevatten zink en zonnebloemolie. De omega 6 in deze ingrediënten voedt de huid en vacht.

3. Gezonde voedselvertering

De natuurlijke vezels dragen bij aan een gezonde vertering van het voedsel. Daarnaast zijn de hoge kwaliteit proteïnen, die in droogvoeding van PEDIGREE® zitten, mild voor de maag van je hond.

4. Sterk gebit

Honden gebruiken hun gebit voor alles. Dat het tandvlees en de tanden gezond zijn is daarom essentieel. De textuur van de brokken helpt om de tanden schoon te houden.

Hoe kun je droogvoeding en natvoeding gecombineerd voeren?

Door je hond dagelijks zowel droogvoeding als natvoeding te geven geniet hij van beide voordelen. Halveer de hoeveelheid hondenvoer bij beide soorten voeding. Je voert dus een halve portie droogvoer en een halve portie natvoer per dag. Dit hoef je overigens niet gelijktijdig te geven. Voer je hond bijvoorbeeld in de ochtend met droogvoeding en in de avond met natvoeding. Zo heeft jouw hond iedere dag een heerlijke, gevarieerde en gezonde maaltijd!

BEKIJK PEDIGREE® HONDENVOER IN ONZE WEBSHOP