Krabpaal

Dat katten krabben is volkomen natuurlijk gedrag! Maar het is vervelend wanneer je kat dit aan je meubels, behang of andere plekken doet waar je dit niet wilt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het krabben ontstaat door stress of spanning, bijvoorbeeld door verandering van het interieur of als er meerdere katten in huis zijn. Je kunt krabben niet stoppen, maar wel verplaatsen naar de krabpaal. Hiervoor gebruik je feliscratch, feliscratch bevat feromonen en kattenkruid die een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op katten. De blauwe markering helpt je kat om op de juiste plek te krabben. Feliscratch werkt gemakkelijk en snel, meestal zie je binnen 7 dagen resultaat.

Vergeet niet om een stevige krabpaal neer te zetten die lang genoeg is. Katten krabben zich namelijk het liefst helemaal uitgestrekt.  Hoe beter de krabpaal, des te kleiner is de kans op ongewenst krabben.

Hoe zorg je er dan voor dat je kat weer aan de krabpaal gaat krabben? In deze video legt onze Pets Place winkelmedewerkster Saskia het je uit!