Speciaal voor kleine hondenrassen tot 10 kg is er speciaal hondenvoer ontwikkeld door Hill’s. Want kleinere hondjes hebben andere voedingsbehoeften dan grote hondenrassen. In dit artikel lees je meer over de voeding: Small & Miniature.

Hill’s Small & Miniature

Wat zijn de voordelen van dit speciale hondenvoer?

    • 1. Het ondersteunt een sterke immuniteit en een gezond, lang leven

Kleine hondenrassen hebben een langere levensverwachting, maar dit betekent dat zij ook langer worden blootgesteld aan vrije radicalen, die schade aan de cellen en DNA kunnen toebrengen, vooral in het zenuwstelsel en in het immuunsysteem. Het hondenlichaam maakt zijn eigen anti-oxidanten aan, maar hondenvoer waar anti-oxidanten aan zijn toegevoegd, biedt jouw hond extra bescherming.

    • 2. Mild voor een kleine spijsvertering

Een kleine hond betekent ook kleine spijsverteringskanalen. Daarom zijn de hondenbrokken van Hill’s Small & Miniature zo aangepast dat ze mild en licht verteerbaar zijn voor de kleinste spijsverteringskanalen.

    • 3. Kleine brokjes voor kleine mondjes

Een klein hondenras heeft ook een klein mondje. De grootte en de vorm van de hondenbrokken zijn daarom belangrijk. De Small & Miniature hondenbrokken zijn kleine, schijfvormige brokken die speciaal ontworpen zijn voor kleine hondenmondjes!

null

Levensverwachting

Wist je dat kleinere honden vaak langer leven dan grotere hondenrassen? De levensverwachting van kleine hondenrassen kan wel meer dan 20 jaar zijn!
BESTEL DE HILL'S SCIENCE PLAN SMALL & MINIATURE IN ONZE WEBSHOP