De donkere winterdagen komen er weer aan! Niks is mooier dan betoverende kerstverlichting om deze dagen sfeervol door te komen. Voornamelijk in de Verenigde Staten worden huis en tuin compleet verlicht, maar ook in Nederland zie je dit steeds meer. Met lasers en LED-projectoren laat je jouw huis of planten en bomen in de tuin magisch stralen. Zo kom je de donkere winterdagen wel door!

Projectoren

Projecteer een schattige sneeuwman op je huis of wens de hele buurt Merry Christmas! Zet je tuin of schutting in sprookjesachtige kleuren. Bij Boerenbond hebben we een mooi assortiment met LED- en laserprojectoren met verschillende functies en leuke afbeeldingen.

De projectoren zijn geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig aan te sluiten op netstroom. Je plaatst een projector in de grond of in een pot en stelt hem af op het object dat je wilt uitlichten. De LED-projectoren met afbeelding hebben een bereik tot 10 diameter. Laserprojectoren hebben een groter bereik, komen scherper over en beschikken over meer kleuren en functies zoals knipperen en roteren.

info

Weersbestendig

Onze projectoren hebben een IP44 certificering. Dit geeft aan dat de producten bestendig zijn tegen weersinvloeden zoals wind, regen en sneeuw!

Outdoor laser met 9 functies

Deze outdoor laserprojector bevat 9 verschillende programmafuncties waaronder knipperen, roteren en diverse ritmes. Bekijk een aantal programmafuncties hieronder in de video’s.

Kleur: rood en groen
Bereik: 10 meter

outdoor laser

Onze LED- en laserprojectoren zijn niet verkrijgbaar in de webshop maar vind je in onze Boerenbond winkels. Benieuwd welke Boerenbond winkel bij jou in de buurt zit?

ZOEK EEN WINKEL IN JOUW BUURT