Doe mee aan de Katten GeluksChallenges!

Doe mee aan de Prins en Pets Place Katten GeluksChallenges en ontdek hoe jij jouw kat nóg gelukkiger kunt maken! We gaan je kat uitdagen om meer water te drinken, z’n instinct te prikkelen en te laten stralen met z’n mooiste vacht! Hoe speel je mee? Iedere 2 weken komt er een nieuwe super leuke Challenge online die je samen met je kat kunt uitvoeren. Plaats vervolgens een foto of video die je tijdens een Challenge maakt op Instagram of Facebook met #kattengeluk. Je maakt direct kans op één van de geweldige prijzen!

De prijzen

Deel een foto of video op Instagram of Facebook met #kattengeluk en maak kans op geweldige prijzen. Heb je met alle 3 de Challenges meegespeeld? Dan maak je zelfs kans op de hoofdprijs: een professioneel portret van je kat!

Katten gelukschallenges prijzen 2
null

Ontvang alle Challenges!

Wij plaatsen alle Katten Gelukschallenges op deze pagina en op ons Facebook en Instagram kanaal. Wil je kans maken op de hoofdprijs en dus geen enkele Katten GeluksChallenge missen? Schrijf je dan in op deze pagina om alle Challenges in jouw mailbox te ontvangen.

De Katten GeluksChallenges

In de DrankChallenge gaan we een kattensoepje maken om daarmee je kat te stimuleren om goed te drinken. Bekijk de video of het stappenplan voor de uitleg van de challenge en doe mee!

START DE DRANKCHALLENGE

In de InstinctChallenge gaan we het instinct van jouw kat uitdagen met een Kiekeboedoos. Bekijk de video of het stappenplan voor de uitleg van de challenge en doe mee!

START DE INSTINCTCHALLENGE

In de BeautyChallenge gaan we de vacht van jouw kat laten stralen als nooit tevoren. Bekijk de video of het stappenplan voor de uitleg van de challenge en doe mee!

START DE BEAUTYCHALLENGE
geluksbeker

Ontvang een gratis Starterkit!

Goed voorbereid starten aan alle Challenges? Ontvang (vanaf 22 juli) in onze winkels een gratis Katten GeluksChallenges Starterkit bij aankoop van Prins VitalCare! Liever online shoppen? Op vertoon van je orderbevestiging kan je een gratis Katten GeluksChallenge starterkit ophalen in de winkel!

BESTEL PRINS VITAL CARE