Doe mee aan de Prins en Pets Place Katten GeluksChallenges en ontdek hoe jij jouw kat nóg gelukkiger kunt maken! In deze InstinctChallenge gaan we het instinct van jouw kat uitdagen met een Kiekeboedoos. Bekijk de video met kattendeskundige Maggie Ruitenberg of lees het stappenplan voor de uitleg van de Challenge en maak je eigen Kiekeboedoos! Met het uitvoeren van de Challenge maak je kans op geweldige prijzen… Lees snel verder!

null

Deel jouw foto's/video's op Facebook en Instagram!

Is het jou gelukt om een leuke Kiekeboedoos te maken voor je kat? Deel jouw foto's/video's op Facebook en Instagram met #kattengeluk en maak kans op een Catit Senses Food Tree en een Prins verwenpakket! Tip: Het is ook mogelijk om jouw foto/video te plaatsen onder het Facebookbericht van de InstinctChallenge.

Benodigdheden

 • Een kartonnen doos (let op dat je geen dozen gebruikt waar bestrijdingsmiddelen in hebben gezeten)
 • Tape
 • Scherp mesje
 • Katten brokjes (bijvoorbeeld Prins Vitalcare Protection)

Stappenplan

Bekijk hieronder een overzichtelijk stappenplan voor de InstinctChallenge met een Kiekeboedoos.

 • null

  Stap 1

  Plak de doos helemaal dicht met tape, zorg dat er geen kiertjes meer inzitten.

 • null

  Stap 2

  Maak in de zijkanten verschillende gaten met een mesje. Zorg ervoor dat het gat niet zo groot is dat je kat zijn kop er door kan steken.

 • null

  Stap 3

  Leg achter elk gaatje een paar brokjes in de doos.

 • null

  Stap 4

  Jouw Kiekeboedoos is klaar voor gebruik. Je kat zal proberen de brokjes te pakken door goed te ruiken en zijn pootjes naar binnen te steken.

 • null

  Stap 5

  Vind jouw kat het niet zo interessant? Leg dan eens een ander snackje of speeltje in de doos. Vergeet niet jouw foto's/video's te delen op Facebook of Instagram met #kattengeluk om kans te maken op de Catit Senses Food Tree en een Prins verwenpakket!

Maak kans op de hoofdprijs!

Heb je met alle 3 de Katten GeluksChallenges meegespeeld? Dan maak je kans op de hoofdprijs: Een professioneel portret van je kat! Zorg er dus voor dat je van elke Challenge een foto/video maakt en deelt met #kattengeluk op Facebook of Instagram! Bekijk hier de andere Challenges.

null

Blijf op de hoogte van de Katten GeluksChallenges!

Jouw kat nóg gelukkiger maken met de volgende Katten GeluksChallenge? Ontvang de Challenge direct in je mailbox door je hier in te schrijven!