Huisdier van de maand

Welkom op de officiële ‘Wall of Fame’ pagina van ‘Huisdier van de Maand!’ Iedere maand organiseert Pets Place op Facebook een leuke actie waar jouw huisdier ‘huisdier van de maand’ kan worden. Naast eeuwige roem en een plekje op deze Wall of Fame, krijgt de winnaar ook nog eens een waardebon t.w.v. €15 shoptegoed cadeau die ze bij Pets Place kunnen uitgeven!

Hoe speel je mee?

Volg Pets Place op facebook en houd onze berichten in de gaten. Iedere maand kun je meespelen met de Huisdier van maand actie. Plaats jouw leukste foto van je huisdier onder het bericht met een kort verhaaltje waarom jouw huisdier de titel ‘Huisdier van de maand’ verdient.

Benieuwd naar de Wall of Fame van 2020? Klik dan hier!

BEKIJK HIER ONZE FACEBOOKPAGINA

De Wall of Fame 2021

Teddy verdient het om in het zonnetje gezet te worden deze lieve leuke maar vooral ondeugende boef🥰🥰

Dit is Kira, Kira  is gek op frisbee’s! 🙈 Er zit een gat in de frisbee zodat Kira kan zien waar ze loopt. Zelfs buiten loopt Kira met de frisbee in haar bek! 🤣

Sam is een oude lab en zijn beste vriend is de stoel waar hij onder ligt 🥰🥰. Sam kan niet zonder zijn stoel! Hij ligt de volledige dag onder deze stoel.

Binnenkort wordt er een Huisdier van de Maand voor de maand april gekozen! Check snel onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven en om jouw huisdier kans te laten maken voor de eeuwige roem en een Pets Place cadeaubon t.w.v. €15!