< Alle categorieën
Tuinfeesten

Tuinfeesten voor de zomer!

Tuinfeesten zijn nog nooit zo leuk geweest! Ga je voor een bbq feest of een pizza tuinfeest? Lees de tuinfeest - tips t& ricks en maak jouw terras klaar!


Milieuvriendelijk bestrijden

Milieuvriendelijk bestrijden van plaagdieren en onkruid

Milieuvriendelijk bestrijden is zonder gif en diervriendelijk. Ongedierte (muizen), insecten (bladluis, mieren), onkruid en groene aanslag bestrijden.


Muien bestrijden

Muizen bestrijden & voorkomen

Muizen en ongedierte; erg vervelend. Muizen voorkomen en muizen bestrijden, dat doe je met deze tips! Ook de diervriendelijke muizenval komt aan bod.


Veelgestelde vragen over je zwembad

Het toevoegen van chloor, testen van het water en hoe kom ik van die groene kleur af? Hier zijn de meest gestelde vragen over zwembadwater op een rijtje.


muggen bestrijden en vliegen verjagen

Muggen en vliegen bestrijden in huis of in de tuin

Vliegen en muggen bestrijden en voorkomen in huis, terras of in de tuin? Lees meer over verschillende vliegenmeppers, vallen, lampen & bestrijdingsmiddelen.


voorjaarsrecepten

Fruitige voorjaarsrecepten met Soezie

Het is voorjaar! Bekijk 3 heerlijk fruitige voorjaarsrecepten voor bij de lunch. In dit artikel kan je drie heerlijke voorjaarsrecepten vinden.


voorzaaien

Zaaien in de winter voor jouw moestuin

In de winter in december, januari en februari moet je niet in de volle grond zaaien. Voorzaaien is wel mogelijk. Dit kan prima in een vensterbank kweekkas.


sinterklaas recepten

Sinterklaasrecepten

Sinterklaasrecepten voor heerlijke speculaaskoeken of speculaascake. Maar ook de kruidnotencake is leuk om te bakken met kinderen!


Mieren bestrijden

Mieren bestrijden in je huis of tuin?

Last van mieren in je huis of tuin? Lees meer over hoe je mieren het beste kunt bestrijden bijvoorbeeld met spray of mierenlokdoosjes.


Werkkleding

Met deze tips gaat jouw werkkleding langer mee!

Werkkleding wordt gemaakt om flink in te kunnen klussen en werken. Met de volgende tips zorg je dat jouw werkkleding extra lang mee zal gaan!


klussen

Klussen in huis of in de tuin? Zo kies je de juiste werkbroek!

Flink klussen in huis, sleutelen aan de auto of werken in de tuin? Hoe kies je de juiste werkbroek? Bekijk 6 tips!


kerstverlichting

Led en cluster verlichting voor de kerstboom

Wat is nou kerstmis zonder verlichte kerstboom? Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende soorten kerstverlichting. Lees meer over de soorten verlichting.


Kerstboom

Verschillende soorten kerstbomen

Echte kerstbomen of kunstkerstbomen, welke kies je? Lees meer over verschillende soorten kerstbomen, kerstballen en versiering.


Laser en LED projectoren voor een betoverende kerstsfeer

Betoverende kerstverlichting om de dagen sfeervol door te komen? Met lasers en led projectoren laat je jouw huis of planten en bomen magisch stralen.


wecken

Groenten en fruit wecken

Heb je veel groenten en fruit over uit eigen tuin? Wanneer je groenten of fruit weckt kun je de producten tot wel jaren bewaren. Hartstikke gezond!


brood bakken

Zelf brood bakken met een broodmachine

Eigen brood bakken met behulp van broodbakmachines en de lekkerste broodmixen. In dit artikel lees je hier meer over!


ventilator

Waar moet je op letten bij het kopen van een ventilator?

Een ventilator is bijna onmisbaar tijdens de warme zomerdagen. Maar welke soorten bestaan er, wat zijn de opties en waar moet je op letten?