Een hond is van nature een vleeseter. Met Pets Place Fresh geef je je hond vers vlees van hoge kwaliteit en zonder kunstmatige toevoegingen. Vers vlees is licht verteerbaar en draagt bij aan een gezonde huid en een mooie glanzende vacht. Daarnaast bevat het goede bacteriën die de darmwerking ondersteunen. Zo help je de weerstand van je hond te verhogen. En het is niet alleen gezond, je hond vindt het ook extra lekker! Pets Place Fresh is in onze winkels beschikbaar als compleet hondenvoer en snacks.

Hoe wordt Pets Place diepvriesvoeding gemaakt?

In het onderstaande filmpje zie je hoe het er in het productieproces van Pets Place Fresh aan toe gaat.

Verschillende smaken Pets Place Fresh

De Pets Place Fresh bestaat uit vijf verschillende varianten. Er is een speciale vers vlees voeding voor je pup, er zijn drie verschillende smaken voor de volwassen hond én er is een variant voor de oudere hond. Voor de volwassen hond is er ook een smaak welke gluten- en graanvrij is (Adult Rund en Kip).

null

Verse hondensnacks!

We hebben ook vier vers gevroren kauwsnacks voor je hond. Dat zijn de eenden nek, kippenhart, rund schenkel en rund mergpijp. Klinkt niet smakelijk, maar je hond vindt het fantastisch!

Dosering 

Pets Place Fresh bestaat uit kant en klare losse porties van ongeveer 25 gram die zijn ingevroren. Hierdoor is het gemakkelijk de voeding te doseren en voorkom je dat de hond teveel krijgt.

null

Rauw vlees en hygiëne

Het is belangrijk om de hygiëne in acht te nemen bij het gebruik van rauw vers vlees. Was bijvoorbeeld het aanrecht, de voerbak en je handen goed af nadat dit in contact is gekomen met rauw vlees.

Glutenvrije voeding

Aan Pets Place Fresh is geen tarwe of mais toegevoegd, waardoor de voeding aan te bevelen is voor honden met een glutenallergie en/of maag- en darmklachten. Er is ook een graanvrije variant (adult rund en kip), deze is aangevuld met aardappelen in plaats van rijst.

Als dagelijks voer of extraatje?

De voeding van Pets Place Fresh is een complete voeding, maar kan op verschillende manieren gegeven worden:

  • Volledige voeding gedurende de week
  • Afwisselend met brokken (bijv. doordeweeks brokken en in het weekend diepvriesvoeding)
  • Lekkernij of traktatie vanwege de hoge smakelijkheid
  • Gecombineerd met brokken met vers vlees er bovenop
  • Voor het toedienen van medicatie

Hoe je de diepvriesvoedingen ook geeft, je hond zal het enorm lekker vinden!

null

De voor- en nadelen van diepvriesvoer

Ben je benieuwd wat nu eigenlijk de voor- en nadelen van diepvriesvoeding zijn ten opzichte van reguliere droogvoeding? Klik dan hier om het te vergelijken.

Waar koop je diepvriesvoeding?

Ben je benieuwd geworden naar wat jouw hond vindt van onze vers vlees hondenvoer en de snacks? De producten zijn bij de winkels van Pets Place en Boerenbond verkrijgbaar in het diepvriesvak. Ze staan ook in onze webshop, zodat je de smaken alvast kunt bekijken. Bestellen kan helaas niet, dus zal je naar één van onze Pets Place winkels moeten.

VIND EEN WINKEL IN DE BUURT